From: KOMET123
Date: 3/18/2015 7:59:03 PM
Moj finančni položaj "ni ravno rožnat": 1.500.000$, kar je premalo za NKI/večno slavne/najboljši vseh časov igralce. Zato me zanima, ali se mi splača za malo manj (90k-400k) kupit trenutno 18-letnika (NKI/večno slaven potencial), ki ga to sezono še ne bom treniral. Naslednje sezono pa bo imel 19 let. Ima sicer zelo lepe primarne in sekundarne skile, ampak 1 sezona je tudi nekaj. Po eni strani bi prišparal pri denarju ("normalne" cene so čez 1.000.000$) , po drugi pa...
Prosim za odgovore.
Že NKI je postal vprašljiv ampak samo če bo Slovenija res trenirala. Že večno slaven se upočasni pri 200 000 plače potem se ga res še da trenirat samo skili skačejo res počasi.
Glej selektor bo dajal skoz igralce ,ki so najboljši. To pomeni ,da bodo vedno nekateri klubi uničili igralca s treningom ,ko mu bodo višali najdražji skill ( to ni slabo ko se prebere ker bo namesto njega naslednje leto zato dobil drug klub možnost ,da njegov igralec igra)... Zakaj gre če večno slaven dobi plačo čez 200 000 ga verjetno tudi 1 ligaši ne morejo vzdrževati... Na žalost pa se ,da kupiti samo 18 in 19 letnike brez treninga ,če kupiš 20 letnika večno slavnega si zgubil preveč treninga da bi ga sploh lahko natreniral za člane. Izjema je lahko samo igralec višji igralec od 211 cm ali visok igralec vsaj 211 cm.
lp