Κάποιος παίζει με τα νεύρα μου, δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση.
Παίζω το παιχνίδι
(56750280) με καλύτερη διάθεση μιας και την πρώτη αγωνιστηκη έπαιξα χαλαρά.
Είμαι μπροστά την περισότερη ώρα στο παιχνίδι με πάνω απο 10 πόντους.
Παίζω κίνηση μιας και ο αντίπαλος έπαιζε 2-3 ζώνη. Εγώ επιλέγω 3-2 άμυνα.
10/29 τρίποντα εγώ 8/22 ο αντίπαλος (με 2-3 ζώνη παρακαλώ) !!!
Και το αποτέλεσμα ;;; ΕΧΑΣΑ !!!
1) Τραυματίας ο Καλύτερος Ψηλός μου. (2 βδομάδες = 3 ήττες σίγουρα + το βάρος των extra λεπτών για την ομάδα μου)
2) Ο καλύτερος περιφεριακός μου βγαίνει έξω απο νωρίς με 6 φάουλ... (παίκτης που έχει αρκετά καλή άμυνα και χειρισμό για την κατηγορία μας)
3) Στην τέταρτη περίοδο είχα 0/9 τρίποντα εαν δεν κάνω λάθος (παρόλο που ήταν ελεύθερα τα περισσότερα, συνήθως
κάνω πάρτυ όταν ο αντίπαλος παίζει 2-3)
4) Είμαι δυο πόντους μπροστά και ο παίκτης μου αποφασίζει να κάνει φάουλ στο τρίποντο!!!
5) το παιχνίδι είναι ισόπαλο στα τελευταία δευτερόλεπτα και οι δικοι μου αντί να βάλουν ένα καλάθι επιμένουν στο τρίποντο.
6) Τελευταία 24 δευτερόλεπτα ισοπαλία και έχω την μπάλα δικιά μου. Τι θα κάνουν οι παίκτες;;; Θα φάνε τον χρόνο και θα πάνε για την νίκη στο τελευταίο σουτ θα μου πεί καποιος... ΝΑΙ ΑΜΕ!!!! ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ;:: Γρηγορο βιαστικό σουτ ΑΣΤΟΧΟ βέβαια και μένειι χρόνος για τον αντίπαλο!!! ΕΥΓΕ...
Και εκεί που όλα πάνε σκατά λες απο μέσα σου... ε
5 δεύτερα εμειναν, Η ΚΑΘΑΡΗ ΑΜΥΝΑ μιας και ο χρόνος είναι λιγος η γρήγορο φάουλ για να έχεις τον τελευταίο λόγο.
Τι έκαναν άρεγε οι Κύριοι ;;; ΦΑΟΥΛ πάνω στο σουτ φυσικά στα ΜΗΔΕΝ ναι καλά ακούσατε στα ΜΗΔΕΝ δευτερόλεπτα!!!
Και φυσικά ΗΤΤΑ από το πουθενά...
Συγγνώμη κύριοι αλλά η μηχανή σας έχει σοβαρό πρόβλημα. Και μετά λέμε ότι έχει φύγει κόσμος και ότι οι υποστηρικτές όλο και λιγοστεύουν...
Ελπίζω να μην ενόχλησα κάποιον με αυτά που γράφω απλά τα νεύρα μου αυτήν την στιγμή είναι κρόσια.
Οχι τόσο για την ηττα όσο για τον τρόπο που ήρθε αυτη και μάλιστα συνδιάστηκε και με τραυματισμό 2 εβδομάδων που
δυστιχώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να καλύψω...
Last edited by bu1n0u7 at 3/12/2013 6:44:48 PM