Na akkor nézzük sorba!
Enyémben nincs, simán megvagyok 2 IR-val sőt u21 szinten is hatékony megoldás.
Nem hiszem, hogy hatékony kinti támadást irányítókkal, kinti dobás és tempó nélkül csinálni, szóval kellenek a dobógépek!
Még világosabban, egyértelműbben kérdezem: hány dobógép speces játékost tudtunk az elmúlt években (pl 6-7 szezon) keretbe tenni?
Nem tudom, kérdezd meg az elmúlt 6-7 szezon szövetségi kapitányait, kb annyira ismertem a kereteket, mint ahogy bárki más!
Tudtuk őket használni azonfelül, hogy az volt a kifogás egyes esetekben, csak a helyet foglalja...
A válaszom ugyan az, nekem még nem volt lehetőségem ilyen játékost kipróbálni, idén sem lesz, és szerintem jövőre sem, kérdezd a volt kapitányokat!
Magyarán: kinti csapat kéne köréjük. Tervezel ilyet feledzetni: kinti IR, dobógép dh, kinti dobó BD? Van rá edzőcsapat kapacitás?
Nem feltétlenül kell speciális egység ilyen játékosok mögé, 14/15/15-ös centerek már jók lennének (de ezek ellenére tervezek és terveztem ilyeneket edzeni)! Látható az, hogy újra külön scoutot szeretnék foglalkoztatni (már ha jelentkezik végre valaki) a dh posztra. A jövőt a multis csapatban látom, nem a csak bentre erős keretben.