A ja myślę że kolejność przed PO będzie taka:
Big 8
1 targowianka
2 The In Your Face Dunk...
3 Odpadki
4 Flying Machines
5 Pyry na gazie
6 Pedziwiatr
7 Przemo z Niemiec
8 Polpharma Ac Milan Cl...
W Big 8 myślę, że sprawa jest jasna: Targowianka ma najsilniejszą drużynę ale Dunkersi dobrze entuzjazmem manipulują. Odpadki mają bezpieczną przewagę nade mną Pędziwiatrem i Maszynkami, które wg mnie są najsilniejsze z tej trójki. Przemo zrobił postęp ale ma trochę straty do nas. ostatniego miejsca nie komentuję. Poza tym jak to mawia Pudzian "jeżeli ktoś tanio skórę sprzeda, to ja na pewno tanio skóry nie sprzedam" i dlatego będę walczył o PO;)
Great 8
1 Mikrusy z Widzewa
2 Odlewnictwo
3 Iron Wings
4 Anwil Broniszew
5 Wiktorie
6 Chicago Bulls 96/98
7 Orzech
8 WKS Ultima Ratio
Sprawa 1 miejsca jest rozstrzygnięta. 2 miejsce zajmie Mario bo skupi się na lidze a nie na Pucharze i z tego samego powodu Iron będzie 3 (sorry huhus, ale wątpię w Twoje zwycięstwo z Ligotą w Pucharku, choć szczerze życzę powodzenia). 4 anwil, ponieważ całkiem nieźle sobie radzi no i wiktorie na 5 (nie dlatego, że są najsłabsi ale dlatego, że wyszło mi, że inni będą się przykładać bardziej niż do tej pory:)) 6 chicago - boty tak mają potem Orzech (chyba że kupi kogoś na obwód i wtedy jeszcze zamiesza) i na końcu drużyna nie wymagająca komentarza:)
A wy jak myślicie jak będzie to wszystko wyglądać?