Meni je zao Mute jer mu se ponavlja slicna stvar.. Sa BFC Beocinom je za nokat izgubio titulu, sad za jos manje Evroligu koja donosi brdo para..
Iako sam doskoro bio misljenja da nije trener za Radnicki jer mu se cesto desavaju nepredvidjeni i bolni porazi koji su drugacijim vodjenjem ekipe kad se mec lomi i smirivanjem strasti mogli biti izbegnuti, ja i dalje mislim da bi neko cak i mladji i neiskusniji dobio te utakmice kad bi mu dali da vodi ekipu samo u ta zadnja 2 minuta.
Ali sam zato ubedjen da nijedan nas trener ne bi mogao da dovede ekipu Radnickog do ovakve situacije posle 38 prvih minuta, tj. da on dobro radi i da sredina kao Kragujevac i zasluzuje da ima 1 jacu ekipu, jer je imala nekoliko zbilja dobrih igraca i reprezentativaca (ili bar na spisku iste) sto ranije sto ovih godina, ali ne na ovaj vestacki nacin selidbom kluba iz drugog grada.
Tesko da ce Muta (57 godina) dobiti jos jednu sansu, jer i sredina kao Novi Sad pocinje da ulaze u kosarku, a zvezdi kad jednom krene tesko se preskace.
Licno bih voleo da se i Nis ucrta na kosarkasku kartu Srbije, pa i Subotica, Zrenjanin, a da se vrate na nju Cacak, Kraljevo, Uzice, Sabac, Valjevo, Vrsac, Pancevo, Krusevac, Leskovac*
* pojedini od ovih centara igraju Srpsku ligu ali vise nisu tako jaki kao sto su bili.
Last edited by jamais vu at 4/26/2013 7:24:08 AM