Hogy miért kell dh-t edzeni? Azért, mert nem tudunk kiemelkedően jók lenni semmilyen poszton sem. Nincsenek kiemelkedően jó benti embereink, nincsenek kiemelkedően jó kinti embereink. Tudunk hozni egy átlagosan jó szintet mindenhol, ez a világ 20 legjobb csapatában tart minket és kész. A hülye is látja, hogy szezonok óta nem tudtunk kinti támadással menni senkire sem. Mindenki beteszi ellenünk fixre az MNF-et! Ez nagyon nem mükszik így a mai rendszerben, és a jövőben se fog működni azokon a meccseken, ahol nüanszokon múlnak dolgok. Így sose leszünk a legjobbak, maradunk átlagosak. A gyengébb csapatok beállnak 2:3-ba +mnf+ mots (kikapunk) a jobb csapatok szimplán jobbak mint mi (kikapunk). Gondolkodnom se kell azon, mit variáljak, csak a sérülések és a formák befolyásolják a jelenlegi kereteinket. Ez így nem maradhat amíg én vagyok a kapitány. Kell a változatosság, nézd meg, a mi kis ligánkban kik azok, akik ott vannak az élen, már nem menő a beállítom a 2 pontost és megyek előre. Ehhez kevesek leszünk ezzel az 50-80 aktív felhasználóval.
Remélem érthető, miért kell az, hogy kint is tudjunk legalább szezononként 2-3x támadni.
Van 25 irányítónak való a drafton, van 25 dobóhátvédnek való, nem kell mást csinálni, kinevelni 6-7-et mindkét posztra. Az legyen a legnagyobb bajom, hogy túl sok jó játékos van, és nem tudom használni őket. Jelenleg az a bajom, hogy nincs játékos, nincs taktika. Az is gondot okoz, hogy 16 játékost betegyek a keretbe. Viszont aki nem ide való, az nem lesz behívva. Tartani akarom magunkat egy szinthez, idén is ha kell 14 emberrel játszom végig a szezont. Nem akarom, hogy azt higgyék a nevelők, hogy ha nem edzenek rendesen, akkor is bekerülhet a srácok. NEM NEM és nem. Ez egy megtiszteltetés a legjobb játékosoknak és a legjobb nevelőknek. Tartom magam ehhez.