cred ca la stadion nu te uiti si la restul. peste el ca marime a stadionului sunt in ordine decrescatoare: eu, synergy, nankatsu, cluj,reghin si abia apoi jibou. ca are veniturile cele mai mari este altceva, dar asta mai dureaza probabil doar sezonul acesta, dupa aia o sa castige ca si muritorii de rand, daca nu castiga titlu.
Un jucator foarte bun il gasesti foarte rar asa ca il iei cand ai ocazia nu cand crezi ca ai tu echipa completa. Poti astepta dupa un astfel de jucator si 2 sezoane pana sa apara pe lista de transferuri. Iti spun ca eu urmaresc TL de 2-3 sezoane si am vazut doar doi jucatori, si pe unul din ei l-am luat eu, pe celalalt care era putin mai bun l-am ratat fiind la ore nepotrivite. Sezonul asta inca nu am vazut un jucator care sa se ridice la skilurile celor 2 jucatori despre care am vorbit.
chiar si cu rezerve nu esti acoperit, daca ti se accidenteaza cel mai bun jucator din echipa. Eu am dublura pe orice post, mai putin pe pivot. am si acolo ceva dar, nu se ridica la valoarea pivotului titular. eu iti garantez ca daca doamne fereste, jibou il are accidentat pe Sitaru, orice inlocuitor nu va juca suficient de bine, asa ca nu mai spune ca jibou e acoperit peste tot. toti avem puncte slabe si puncte in care stam mai bine. nu exista echipa in RBBA care sa nu sufere daca are 1 accidentare serioasa, cu doua nici nu mai poti trimite o echipa decenta in teren, daramite sa te mai bati la titlu.
in esenta daca ai accidentari pe un jucator de neinlocuit sansele tale sunt diminuate drastic daca este in PO, asa ca intelegi de ce imi fac echipa sa reziste macar 5 sezoane. nu pot fi ghinionist 5 sezoane la rand ma gandesc eu.