BuzzerBeater Forums

România - I.1 > Pronosticuri si discutii 2

Pronosticuri si discutii 2

Set priority
Show messages by
This Post:
00
264933.255 in reply to 264933.253
Date: 7/7/2015 12:31:27 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
like pentru comentul acesta. ai spus in esenta cam ce gandesc si eu.

From: Otis

This Post:
00
264933.256 in reply to 264933.253
Date: 7/7/2015 4:00:17 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
462462
Second Team:
The D-fenders
Cred ca ratezi esenta argumentului meu. El a cheltui 13 milioane in ultimele 3 LUNI. In acceasi lerioada ai cheltui doar 2,7.
@iws nu insinuez ca ai luat un jucator slah, doar ca din ounct de vedere eco omic m as di orientat pe completarea echipei, iar abia aceea superstar, implicit cred ca nu ai folosit bine acei bani, relativ la ce pareri am eu.

Pe de alta parte, nu cred ca prindeti detaliul ca are cel mai mare stadion, cele mai mari salarii si rezerve (ca asigurare). De acors, va juca in deplasare tot PO, dar mai important de atat sunt formele si entuziasmul, pe care le va avea.
iar euma dau batut fii dca joc ca sa castig titlul. Eu mi am distrus sezonul ca sa ma intineresc si sa am sanse la titlu peste 2 sezoane. A trecut era batraneilor. N am nicio urma de dubiu ca daca imi pastram echipa de acum 2 sezoane ca mai prindeam finala, dar eram sigur ca nu castigam, ares imi dovedisr asta.

Iar faza cu rezervele. Eu mi am ratat sansla la titlu acum 4 sezoane fiindva puvotul titular s a accidentat in minutul 2 si am pierdut la 4p diff.
brigada si a intrrerupt drumul spre finale diindca a avut DOUA accidentari pe ezterior care l au lasat fara optiuni. Jibou nu e expus la acest risc.

Credeti ca exista macar 3 pretendenti la titlu? (Eventualnsi ei insusi sa creada acest lucru)

This Post:
11
264933.258 in reply to 264933.256
Date: 7/7/2015 7:18:40 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
cred ca la stadion nu te uiti si la restul. peste el ca marime a stadionului sunt in ordine decrescatoare: eu, synergy, nankatsu, cluj,reghin si abia apoi jibou. ca are veniturile cele mai mari este altceva, dar asta mai dureaza probabil doar sezonul acesta, dupa aia o sa castige ca si muritorii de rand, daca nu castiga titlu.

Un jucator foarte bun il gasesti foarte rar asa ca il iei cand ai ocazia nu cand crezi ca ai tu echipa completa. Poti astepta dupa un astfel de jucator si 2 sezoane pana sa apara pe lista de transferuri. Iti spun ca eu urmaresc TL de 2-3 sezoane si am vazut doar doi jucatori, si pe unul din ei l-am luat eu, pe celalalt care era putin mai bun l-am ratat fiind la ore nepotrivite. Sezonul asta inca nu am vazut un jucator care sa se ridice la skilurile celor 2 jucatori despre care am vorbit.

chiar si cu rezerve nu esti acoperit, daca ti se accidenteaza cel mai bun jucator din echipa. Eu am dublura pe orice post, mai putin pe pivot. am si acolo ceva dar, nu se ridica la valoarea pivotului titular. eu iti garantez ca daca doamne fereste, jibou il are accidentat pe Sitaru, orice inlocuitor nu va juca suficient de bine, asa ca nu mai spune ca jibou e acoperit peste tot. toti avem puncte slabe si puncte in care stam mai bine. nu exista echipa in RBBA care sa nu sufere daca are 1 accidentare serioasa, cu doua nici nu mai poti trimite o echipa decenta in teren, daramite sa te mai bati la titlu.

in esenta daca ai accidentari pe un jucator de neinlocuit sansele tale sunt diminuate drastic daca este in PO, asa ca intelegi de ce imi fac echipa sa reziste macar 5 sezoane. nu pot fi ghinionist 5 sezoane la rand ma gandesc eu.

This Post:
00
264933.259 in reply to 264933.258
Date: 7/7/2015 1:15:30 PM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
462462
Second Team:
The D-fenders
in mod aproape as zice deloc surprinzator. am ramas fara PF dupa sfertul 2, iar fara celalalte pivot la mijlocul sf 4. si cu toate acestea a fost egal in sf4. cred ca e un semn concludent ca e timpul sa nu ma mai complic cu descifrarea acestui joc.

felicitari lui reghin care a supravietuit TIE vs CT. asta cam inseamna ca DD nu mai are deloc entuziasm dar degeaba in ceea ce ma priveste fiindca pur si simplu nu pot sa bat nici o echipa. ( mi se pare firesc sa am ranking in afara RBBA, pur si simplu asa e)

iar btw, de accidentari te feresi daca ai medic de nivel 5 pentru care tb sa ai si bani sa il platesti

This Post:
00
264933.261 in reply to 264933.260
Date: 7/11/2015 2:29:38 PM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
462462
Second Team:
The D-fenders
am mai avut ceva sperante, dar cand scorul era strans si pivotul tau a marcat 3 din 3 de 3 pct in cateva posesii m-am lamurit ca nu e anul meu.
am dat TIE, am avut bulan ca ti s-a accidentat jucatorul pe PG dar per total meciul a fost agonizant.

nu mai am entuziasm fiindca l-am ars in ultimele 3 meciuri. cu normal eram mai positiv. mizerie de sezon.

pana una alta s-a strans grupul de echipe fruntase. nankatsu are nevoie de o singura victorie ca sa fie sigur de 5. chiar si asa, reghin tb sa castige 2 meciuri si nu vad acest lucru ca fiind probabil. smar a supravietuit fara PG aproape tot sezonul, iar DD se pregateste de baraj. cam asa a fost tot sezonul.

This Post:
00
264933.263 in reply to 264933.262
Date: 7/12/2015 3:14:36 AM
Danube Delta
II.1
Overall Posts Rated:
131131
Second Team:
Danube Delta Intl.
Ei cartile nu-s chiar facute. Cum eu nu am sanse in ultimele 2 meciuri, e suficient sa-i dea cineva meciul lui Otis si intra el la baraj.
Strategia mea cu echipa echilibrata si ieftina nu a dat roade. E clar ca titularii au rol covarsitor in stabilirea rezultatului unui meci. Cel mai bine se vede cand intra rezervele slabe ale adversarului, evident dezechilibrate dupa salar si DMI, si marcheaza peste ai mei cu o eficienta hilara.

Si nici formele nu m-au ajutat, am avut dificultati tot sezonul la acest capitol.
Presupun ca multi dintre voi antrenati forma de aveti mereu toti jucatorii asa sus...

Last edited by Dacian at 7/12/2015 3:16:09 AM

This Post:
00
264933.264 in reply to 264933.263
Date: 7/12/2015 2:49:42 PM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
462462
Second Team:
The D-fenders
Depunde la cine te referu.eu antrenez specific. Iws zice ca face la fel. Cred ca doar brigada si jibou antreneaza general. Nankatsu cred ca antreneaza si el specific.

Referitor la meciuri, ies nu mi fa nimif fiindca joaca sa pastreze locul 1, ce i ar da sanse mai mari de avansare in po decat 2/3. Iar nankatsu, personal nu cred ca are sanse decat cu forme maxime si entuziasm peste 7 (fiind sigur ca primii 3 au minom 9).
dar ii sunt rival si cred ca nu va cede.

Chiar daca bate in meciul televizat cu mine aia nu co teaza fii dca meciul de PO e considerat televizat si fupa ce esti eliminat, in fan survey iti arata 1 stea la meci twlevizat fiindca evident ai fost eliminat in po.
vou da Ct in ambele meciuri. Dar la baraj Nu am ce face cu entuziasm probabil 3, deci e clara treaba. Nici nu are rost sa il economisesc fiinsca fara vixtorie nu exista baraj.
scuze de typo dar touchscreenul e horrible.

Advertisement