Greetings. I have been put in charge of the u21 due to the old manager being inactive. First I’d like to say sorry that your u21 wasn’t getting the attention it deserved. I promise to always be active and in involved with the team. I have already created a database for scouting players. I am in the process of gathering the skills for youth players. I know foreigners aren’t always welcome when it comes to running national teams but I hope to be a valuable member of your community. If you have any advice or are interested in help training for the u21 team please contact me. Unfortunately the old manager left me with bad enthusiasm for the remaining games but I will do my best to compete.
Прывітанне. Я быў пастаўлены адказным за u21 з-за бяздзейнасці старога менеджэра. Спачатку я хацеў бы папрасіць прабачэння за тое, што ваш u21 не атрымаў належнай увагі. Абяцаю заўсёды быць актыўным і ўдзельнічаць у камандзе. Я ўжо стварыў базу дадзеных для разведкі гульцоў. Я знаходжуся ў працэсе збору навыкаў для маладых гульцоў. Я ведаю, што замежнікі не заўсёды вітаюцца, калі справа даходзіць да кіравання нацыянальнымі камандамі, але я спадзяюся быць каштоўным членам вашай супольнасці. Калі ў вас ёсць якія-небудзь парады або вы зацікаўлены ў навучанні каманды U21, калі ласка, звяжыцеся са мной. На жаль, стары менеджэр пакінуў мяне з дрэнным энтузіязмам да астатніх гульняў, але я зраблю ўсё магчымае, каб спаборнічаць.