BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 51 - Το νέο αίμα

Σεζόν 51 - Το νέο αίμα

Set priority
Show messages by
This Post:
00
306308.255 in reply to 306308.253
Date: 11/21/2020 9:02:59 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Η αληθεια ειναι οτι ο Μαμου ειναι μοναδικη περιπτωση γκαντεμοκαλτσας κ ειναι ατοπο να τον συγκρινω μαζι σου!

Αν είναι έτσι να πουλήσω τον Πάκη με το που πατήσει τα 33 γιατί δεν ξέρω από που θα μου έρθει.

Οσο για το δελτιο τυπου θα βγει στο τελος της κανονικης περιοδου εκτος κ αν δεν αγορασετε κανεναν παικτη μου πριν τα πλευ οφ οποτε θα αναγκαστω να σας παρω το πρωταθλημα κ θα καθυστερησει το δελτιο τυπου λιγες μερες ακομα

Με τέτοια ομάδα εγώ πάντως θα τα έπαιζα τα πλέι οφ σίγουρα!

Οι ψηλοί σου στα πικ τους πως ήταν;

Last edited by τεράστιος at 11/21/2020 9:04:15 AM

This Post:
00
306308.256 in reply to 306308.255
Date: 11/21/2020 9:08:00 AM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Σε δίναμε αουτσάιντερ παραπονιόσουνα. Τώρα είσαι gran φαβόρα για πλέι οφ και απαρνιέσαι την ταμπέλα του φαβορί; Που είναι ο don που ξέρουμε; :P

Θυμάμαι είχα διαβάσει που έγραφες για τα... μπουριά που είχε πάρει η Κρήτη. Ο Πρινέας δεν είναι ίδια περίπτωση, καθότι η Βαλένθια δεν είχε έτοιμο ρόστερ και πρόσθεσε ένα θηρίο, αλλά με αυτόν απλά έχει 6άρι ρόστερ. Μάλλον θα πρέπει να καταστρώσω σχέδιο για να προσπαθήσω να σταματήσω Gal και... σία παρά τον Vansover και την παρέα του.

Το ματς με τον Μάτσας πάντως που o Kung Flu αναφέρει ότι είναι σαν το 12άρι της Κύπρου στη Eurovision (χαχα) είναι κλειδωμένο και δε νομίζω να το ανοίξει κάποια στοιχηματική. Νομίζω το 3/3 είναι κάτι παραπάνω από εφικτό καθώς πιθανότατα θα αντιμετωπίσεις 3 βαθμολογικά αδιάφορες ομάδες.

This Post:
00
306308.257 in reply to 306308.252
Date: 11/21/2020 9:12:29 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
:-)))

Να δεχθώ ότι στην αρχή μπορεί να ήμουν ελαφρά επιθετικός ενώ δεν χρειαζόταν! (μπορεί να έφταιγε το mini blow out)
Από εκεί κ ύστερα όμως παίζεις επίθεση σαν τον Πάκη! Σκληρές καταστάσεις :-)

Αλλά γενικά δεν σε εχω παρεξηγήσει !

Για τα παλιά ποστ που ανέφερες ,δεν είχα στοχο να σε πικάρω! Ήταν θεωρώ στα πλαίσια της καζούρας που πάνω κάτω κάνουμε! (Να κατηγορηθεί και λίγο ο Α'ι'μάρ με τα προβοκατόρικα pre game...Όλο λάδι τη βγάζει!) :-P

Mην χαλάμε τις καρδιές μας ,δεν υπάρχει λόγος!

ps: Οι χρήστες τις Α1 δεν νομίζω ότι κουράστηκαν! Ο άλλος έβαλε τη λέξη ''αίμα'' στον τίτλο!
Προσελκύουμε κ κόσμο από άλλες κατηγορίες,δεν βλέπεις τι γίνεται...? :-)

This Post:
22
306308.258 in reply to 306308.256
Date: 11/21/2020 9:27:09 AM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Ματσάρα μετά το παιχνίδι

Ο αγώνας μεταξύ Supernova και terastiousp δεν τελείωσε μέσα στο παρκέ. Οι δύο GM των ομάδων αντάλλαξαν εκατέρωθεν δηλώσεις τις προηγούμενες ημέρες οι οποίες συνεχίστηκαν και σήμερα. Αρχικά ο Kung Flu για... καλημέρα κατέθεσε στοιχεία από το βικιλεξικό (βρε αλήτη, λάδι στη φωτιά; :P ), για να λάβει πληρωμένη απάντηση από τον terastio: "Όταν κάνει κάποιος καζούρα πρέπει και να την δέχεται".

Η συνέχεια πάντως ήταν πιο ήπια, αφού σε δύο ώρες ξεκινάει η Α1 με τους δύο μάνατζερ να καταλαβαίνουν ότι μία τέτοια κόντρα δεν ωφελεί κανέναν και μάλλον το θέμα ήταν περισσότερη ένταση της στιγμής και ότι μετά από μία... δυσκολοχώνευτη ήττα μπορείς να αντιδράσεις λίγο παραπάνω σε μία καλοπροαίρετη καζούρα.

Γνώμη μου: Κάτι παραπάνω από χαλαρή επίθεση από Supernova ή οποία άκουσον - άκουσον έκανε τον Ηλία να βγάλει για λίγο τον... μανδύα του καλού παιδιού και να φέρει στην επιφάνεια παλαιότερες... καζούρες! Σωστό κλείσιμο πάντως στο τέλος με την παραδοχή της ελαφράς επιθετικότητας.

Υγ. Kung Flu: Μ' αυτά και μ' αυτά preview το 2021 :P

Υγ2. https://www.youtube.com/watch?v=v9Bw_coRPzY

Last edited by Aimar 21 at 11/21/2020 9:28:26 AM

This Post:
00
306308.259 in reply to 306308.257
Date: 11/21/2020 9:31:17 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Για τα παλιά ποστ που ανέφερες ,δεν είχα στοχο να σε πικάρω! Ήταν θεωρώ στα πλαίσια της καζούρας που πάνω κάτω κάνουμε! (Να κατηγορηθεί και λίγο ο Α'ι'μάρ με τα προβοκατόρικα pre game...Όλο λάδι τη βγάζει!) :-P

Το κατάλαβα και γι'αυτό δεν παρεξήγησα κάτι. Άλλωστε όταν μια ομάδα έχει τον Χο στην σύνθεση της και τρώει μπλοου άουτ από ημίχρονο πρέπει να την "πειράξεις" και λίγο.

Mην χαλάμε τις καρδιές μας ,δεν υπάρχει λόγος!

Ναι συμφωνώ απόλυτα!

ps: Οι χρήστες τις Α1 δεν νομίζω ότι κουράστηκαν! Ο άλλος έβαλε τη λέξη ''αίμα'' στον τίτλο!
Προσελκύουμε κ κόσμο από άλλες κατηγορίες,δεν βλέπεις τι γίνεται...? :-)

Εδώ έχεις δίκιο. Ίσως και να το απολαμβάνουν οι περισσότεροι. 😂

From: Kung Flu

This Post:
00
306308.261 in reply to 306308.260
Date: 11/21/2020 11:01:28 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Δεν χρειάζεται να τους βγάζεις όλους στη λίστα πάντως...!

Μιας κ η θερμοκρασία πέφτει σιγά σιγά, μήπως να κρατήσεις κ κανένα παλτό για το χειμώνα...?
:-ΡΡΡ

Advertisement