Masz jakies tantiemy z tego tytulu ze wszelkimi sposobami bronisz tworcow?:)
No a myślisz, że z czego utrzymuję moją willę z basenem i astona?:P Ja tam ich nie bronię po prostu krytykować można wszystko ale po co? Jak dla mnie sztuką jest dostosować się do istniejących warunków, a nie walczyć z nimi.
Po co ten wywód z krainy nibylandii? Wcale nie chodzi mi o aspekt taktyczny, czyli co , jak i ilu. to jets w gestii kazdego z graczy
Możliwe ale ty z powiedzonka chytry dwa razy traci wyprowadziłeś wnioski kryminalne więc to sprostowałem, a że wybacz skrótu myślowego nie zrozumiałeś to musiałem się rozpisać:).
Tak, Ty mi to uswiadomiles. Zaslugujesz na medal.
Nie chcę medalu po prostu nagle z Pana straciłem jeden mecz stałeś się obrońcą uciśnionych chciałem to tylko Tobie przypomnieć.
Pytalem czy nie byloby lepiej jezeli kazdy mialby ta sama ilosc spotkan w tygodniu ? ( jedni w pucharze czy POie a drudzy w sparingach) rozumiesz?
No ale masz taką samą ilość spotkań w tygodniu poza okresem PO, co jak Tobie mam nadzieję skutecznie, uświadomiłem ma także miejsce w hołubionym tu przez większość hattricku (zupełnie nie pojmuję czemu bo tam to dopiero są bezsensowne rozwiązania, ale to temat na inną okazję), no chyba, że baraż to nie jest dodatkowe spotkanie tylko dla wybranych.