Tu nie chodzi o licytowanie.Podałem tylko przykład że Twoje przemowy jak to bardzo odmładzałeś kadrę w sezonie 9 to tylko puste słowa...
Po za tym powiedz mi co by było jakbym bardzo odmłodził skład wywalając między innymi Aleksa i przegrałbym z Węgrami,Anglią czy Rumunią?Czy wtedy byłbyś szczęśliwszy?Nie sądzę...Po za tym prosiłem o przykłady tych lepszych młodych aby wszyscy zainteresowani mogli zobaczyć o czym rozmawiamy....
Al sam wiesz że jesteś bardzo bezpośredni i niemal w każdym poście robisz osobiste wycieczki...nie tylko do mnie zresztą...Więc proszę nie dziw się jeśli czasem ktoś też coś Ci tak bezpośrednio powie:)
Może nie uwierzysz ale naprawdę uważam Ciebie za jednego z najlepszych znawców tej gry ale czasem mam wrażenie że jak ktoś ma nie co inne zdanie to starasz się pokazać że tylko Ty masz rację...
I chyba nie przypominam sobie abym ja się gdzieś żalił że po przegranym meczu mnie atakujesz Ty lub Twój kolega z ligi...
I jeszcze jedno.Zazwyczaj jesteś dokładny aż do bólu i wszystko doskonale pamiętasz.Ale chyba jednak uciekło Ci co nie co z ostatnich wyborów.Ja nie zapowiadałem żadnej rewolucji kadrowej jak próbujesz tu sugerować...
Oto cytat z wątku wyborczego
(94920.1)Jak napisałem w wystąpieniu wyborczym nie planuję żadnej rewolucji w reprezentacji. Chciałbym oprzeć szkielet drużyny na dotychczasowych filarach poważnie wzmacniając ich zawodnikami, którzy w ubiegłym sezonie skończyli występy w U21
Więc jak sam widzisz nie tylko ja czasem o czymś nie pamiętam...
Last edited by Mr.President_ELIT at 8/9/2009 5:58:44 PM