ovaj kvasnicka odigra jednu tekmu dobro i odma se proda! sad opet moram na tl! nadam se da ste spremni za zavrsni deo sezone...
nadam se da niste baš toliko spremni! ako znanje bude odlučivalo, tu sam u debelom minusu! ali ima nesto i u lovi ;)
mene pak brine ako popularnost bude (nekim cudom) odlucivala...tu sam ja u debelom minusu... ;)
mene pak brine ako popularnost bude (nekim cudom) odlucivala...tu sam ja u debelom minusu... ;)tako ti je to kad si sa one strane zakona! niko ne voli policajce :)
mene pak brine ako popularnost bude (nekim cudom) odlucivala...tu sam ja u debelom minusu... ;)tako ti je to kad si sa one strane zakona! niko ne voli policajceAuuu bre onda bi ja trebao biti glavna zvezda u tom filmu?
mene pak brine ako popularnost bude (nekim cudom) odlucivala...tu sam ja u debelom minusu... ;)tako ti je to kad si sa one strane zakona! niko ne voli policajce
mene pak brine ako popularnost bude (nekim cudom) odlucivala...tu sam ja u debelom minusu... ;)tako ti je to kad si sa one strane zakona! niko ne voli policajce :)Auuu bre onda bi ja trebao biti glavna zvezda u tom filmu? :)Da znas...dok te serif ne rokne! :P
mene pak brine ako popularnost bude (nekim cudom) odlucivala...tu sam ja u debelom minusu... ;)tako ti je to kad si sa one strane zakona! niko ne voli policajce :)Auuu bre onda bi ja trebao biti glavna zvezda u tom filmu? :)