Wybory selekcjonera BB, stają się coraz poważniejszą sprawą;), takiej oto treści wiadomośc znalazłem na swojej skrzynce:Cześć. Mam prośbę od mojego znajomego, który kandyduje w wyborach na trenera do lat 21, żebyś oddał na niego głos. Za oddany wybór obiecuje, że obowiązkowo powoła twojego gracza do tej kadry oraz albo jak wolisz lub powoła Ciebie do skauta reprezentacji. Jest to gracz, który buduje mądrze zespół, który głownie opiera się na zawodnikach młodych ale ambitnych. Może i nie jest z wysokiej ligi, ale ma pomysł na dobrą drużynęPotrzebne Dane :nick : arsenalbartekDrużyna : Czarni Staszica Gorzów WlkpZ góry wielkie dzięki. Pozdro ;DPlusem jest niewątpliwie to, że kandydat i jego klakierzy zdali sobie sprawę, że na NT szans nie mają, zatem walczą już o stanowisko selekcjonera U21;)). Vinnie drżyj:)
Za oddany wybór obiecuje, że obowiązkowo powoła twojego gracza do tej kadry oraz albo jak wolisz lub powoła Ciebie do skauta reprezentacji. Jest to gracz, który buduje mądrze zespół, który głownie opiera się na zawodnikach młodych ale ambitnych. Może i nie jest z wysokiej ligi, ale ma pomysł na dobrą drużynę