No może przesadziłem w którąś ze stron...Pewny jestem jednak, że w PLK więcej drużyn będzie miało przed oczami ewentualny sukces i trudniej będzie zapanować nad emocjami, bo przecież mistrzostwo tak blisko...Minusik tygodniowo nie będzie w tym przeszkadzał...Tyle, że te minusy się posklejają i z czasem na koniec wyjdzie buba :)
A Twoje rozsądne podejście mogę pochwalić i poprzeć :) Oby jednak jak najwięcej rywali nie miało tak trzeźwego poglądu, bo w końcu mi też zachce się wyjść z tej ligi ;) A takie wymianki warto robić, bo z pensjami jest różnie i nie zawsze są tak wysokie, jak wynikałoby to z poziomu skilli...Ja się jednak za mocno przywiązałem do niemal wyłącznej polskości mojego teamu :)
A najbardziej to przesadziłem z tym puchnięciem portfela :D Mi nawet PP robiło róźnicę, tyle że przytrafiła się wtopka i trzeba inaczej łatać :) Przed oczami, miałem jednak niedawno, szukając talentów do repki, dość sporo historii transferów...I obracane tam miliony zrobiły na mnie duże wrażenie...Ja nie mam z czym do ludu wyjść :)
A czy podkoszowi dochodowi...Mhm...Powiedziałbym, że tanim kosztem można dosyć szybko stworzyć sobie efektywnie grającą i wygrywającą drużynę...Troszkę jeszcze mojego fuksa do pierwszego w karierze draftu i jest się w lidze II.1 ;) A w tym trening jeszcze trochę posiedzę, mimo że już się boję następnego update'u pensji. Trzeba zrobić z moich trumniarzy bardziej multiskillowych wymiataczy ;) Bo czy dochodowi na TLu to już bym dyskutował...Wyspecjalizowani zbieracze (a niech nawet wybitni/rewelacyjni) i tylko to potrafiący robić schodzą za czapkę śliwek...Rynek zrobił się wybredny i chce też konkretnej obrony pod koszem/rzutów z bliska...może jakieś podanka...a do tego oczywiście kondycja i osobiste conajmniej słabe...Wyprodukować takie dziadostwo to za dużo nerwów :) Druga sprawa, że u mnie nie do końca wszystko szło w pełni przemyślanie, a bardziej intuicyjnie -> ponad sezon trenowałem tylko 4grajków :/ Ten piąty pozwoliłby może czymś napełnić sejf w dniu dzisiejszym :) Tu więc wolę się trzymać wersji, że ja się na transferach nie znam i więcej nie dyskutuję :)