Planiram imati na računu preko 4 milje na kraju sezone...3 sam već prošao...
U biti ja sam dio experimenta...Sanac i ja smo se odlučili na teambuilding i podmlađivanje momčadi...on je krenuo na jednu sezonu u 3. ligu, (tj. putem koji si ti opisao) dok ja pokušavam opstati u ligi pod svaku cijenu samo s kvalitetnom i jeftinom petorkom pa da vidim kako će se kretati financije kad se on vrati...
Rasprodao sam višak momčadi i starije igrače i sad strogo treniram za slijedeće sezone, bekovima podižem vanjsku obranu (Plot, Cerić, Righetti) i usput pokušavam utrenirati mlade igrače Mimicu i Alfirevića da mi mogu koristiti s klupe več slijedeće sezone, a i Velazqueza bi htjel utrenirati da bude konkurentan na niskom krilu...
Trenutno treniram dvije pozicije(6 igrača), ali čim ispadnem iz kupa prelazim na trening jedne pozicije i to držim do all-stara, a onda podvlačim crtu da vidim kaj se napravilo i odlučujem o daljnjem treningu (vanjska ili unutarnja obrana)...
Nadam se da ću uspjeti održati ovaj režim treninga bar do nekoliko utakmica u slijedeću sezonu, kad sam primjetio da su cjene igračima najniže.
U biti imam još jednu opciju pred kraj sezone, ali o tome drugom prilikom...
U pravu si da je moja momčad trenutno slaba, no ako joj pridodaš ove igrače koje sam rasprodao u zadnjih mjesec dana...
(4781240)(10793904)(3115301)(4556184)(5323005)(5948414) ...dobiješ potpuniju sliku...
Kaj se kupa tiće tu sam radi dodatne zarade i ostal bum dok bu se dalo, tj. dok ne naletim na kakvog sadašnjeg ili bivšeg prvoligaša...a svezi glede mojih katastrofalnih poraza u ligi to je samo zbog strogog režima treninga, a i tak sam složil da mi najjača postava igra u kupu, imam točno isplanirano koliko pobjeda moram imati na kraju sezone da bi bio 5. ili 6. i vjeruj mi da je zasad plan ostvaren u potpunosti i planiram ga sprovesti do kraja...