Tai kas is to, kad jei taip skaiciuosim tavo zaidejas bus virsuje? As skaiciuoju kas U21 rinktinei yra geriausiai paruosti, o ne kas labiausiai uzmultiskilintas, + tavo zaidejas neblogoj palyginus pozicijoj jei netreniruotum jam visokiu ID ir IS ir t.t o palauktum kol jam sukaktu 22 metai, tai taviskis i sf tikrai galetu eit.
Neaiškia kalbu, jei nemoki skaityti.
Aš ir nesiekiu, kad mano žaidėjas būtu TOP viršuje. Man tiesiog įdomu kokioje situacijoje jis šiuo metu. Tik ištraukęs pasakiau, kad U21 jo nebus dėl mano treniruočių planų. Kai prašydavot skillu, siunčiau be išsikalinėjimų. 
Drėbei TOP10 su pilna skill'ų suma neskaitant ST ir FT, bet tai neparodo kas užmultiskilintas, o kas ne. Naujokam matosi, kad daugiausiai turintis stovi toli gražu ne pirmoje vietoje. Tai patariau parodyti pagrindinių skilų reikalingų gynėjui sumą, o ne bendrą, tai pradedi šiknoj vinių ieškoti ir įsivaizduoti, kad bandau savo žaidėją išaukštinti. Negi sunku JS, JR, OD, HA, DR ir PA sumas parodyti ? Juk jie tik 19mečiai, o ne U21 nariai :)
Ar ID ir IS treniravimas yra blogis ? U21 gynėjams kaip ir netinka, bet nemanau kad treniruoju blogai, nes žaidimas nesusidaro tik iš U21. Bet net ir taip treniruodamas esu "neblogoje palyginus pozicijoje".
P.S. Atmerk akis: bandau padėti, o ne varau ant tavęs. Atidžiaus skaityk ką kiti rašo ir nemanyk, kad kiekviena tau adresuota žinutė yra tavęs niekinimas - bus lengviau gyventi ;)
Last edited by FenXas at 5/10/2013 10:37:03 AM