Ko o čemu baba o uštimci a ti o tome koliko sam ja potrošio na tim.Valjda ti je jasno da sam ja te igrače kupovao dok su bili u treningu, oduta sam morao da izdvojim tolike novce, zasigurno sada, a ni tada kada je igran taj meč, ne vrede ni približno.
Postoji samo jedna relevantna činjenica, svidela se tebi ili ne, niko mene nije dobio u takmičarskoj utakmici osim Ale onomad u kupu.
Ni ti, ni burazer, ni Ivko, ama bas niko...stoga, jako mi je smešna tvoja konstatacija da bi me dobio da je bilo ovo ili ono...možda bi me dobio da nisam izveo tim?
Još mi stoji u pameti tvoja poruka, nakon, čini mi se, prošlogodišnjeg duela, na tvom terenu, gde sam u jednom trenutku imao i 40, a gde si i ti imao neka svoja očekivanja.Sećam se da si ostao u čudu, kako sam te lagano dobio, valjda je i tada nedostajao taj jedan igrač, možda koji milion više ili šta već...
E aj nemoj da se sad tu ku*cis. Prosle sezone sam si ko sisic predao meni u kupu, gde bih ja imao veci ent i ko zna sta bi bilo, mozda bi prosao ko bos po trnju, s obzirom da si me jedva dobio pre toga u prvenstvu gde je razlika u entuzijazmu na utakmici bila skoro duplo veca u tvoju korist. Konacan rezultat ne odslikava pravo stanje stvari na toj tekmi. Drugo, kad sam vec video da se nisi pojacao do plej ofa, imao sam stek za jos jedno world class pojacanje, sreca tvoja pa sam toliko konobarisao tih dana da sam propustio neke licitacije takvih igraca koji su mi bas bili potrebni, dovoljno da te dobijem i u prvenstvu, gde si me na kraju na jedvite jade nategao, a ja sa 6 igraca.
Ove sezone imas realno nepobediv tim. Prethodnih sezona to uopste nije bio slucaj, jednostavno ostali nemaju niti toliku finansijsku moc niti ih je interesovalo da se ukljuce u trofej bitke. Preferirali su recimo trening nasih igraca, sto je tebi potpuno nepoznato, igras igricu samo radi licne slave i isticanja. Ok, svako ima pravo na svoje ambicije. Isto kao sto i ti ili Matija, ne znam vise koji je to napisao, tvrdis da bi bar 15 menadzera u nasoj zajednici osvojilo zlato sa reprezentacijom, isto tako i ja tvrdim da bi isti toliki kontigent nasih menadzera, da se fokusira samo na taj finansijski i trofejni deo, lagano osvajalo trofeje. Interesi ljudi su razliciti. A ti to nikako da shvatis. Neke interesuju domaci trofeji, neke visesezonski plan za dominiranjem u B3, neke prosto samo trening igraca i skill up-ovi, u cemu vide satisfakciju, a neke rad u reprezentaciji. Prekini vise da ponizavas ostale ljude ovde, a velicas sebe i ''pobratima'', dosadan si kao tesne gace. A inace, svaka cast na uspesima, tezis ka tome i ostvarujes.