Greetings,
Last week the youth team played an undefeated Lithuania team. Although we got a guess correct we were not able to defeat a more talented team.
Today, we beat Ghana by a wide margin. This was the first win of the season for the youth team. A. Kartunov scored 29 points and T. Himan had 21 points in the victory. Scouting and developing training plans will be my focus for the remainder of the season. I hope you will keep me in mind for the upcoming youth election as I would love the chance to represent you for two seasons instead of just two games. In the meantime, feel free to reach out if you need anything.
Вітаю,
На мінулым тыдні моладзевая каманда згуляла з камандай Літвы, якая не прайгравала. Нягледзячы на тое, што здагадкі былі правільнымі, мы не змаглі перамагчы больш таленавітую каманду.
Сёння мы перамаглі Гану з вялікім адрывам. Гэта была першая перамога моладзевай каманды ў сезоне. У перамозе А.Картуноў набраў 29 ачкоў, а Т.Хіман — 21. Скаўтынг і распрацоўка планаў трэніровак будуць маёй увагай да канца сезона. Я спадзяюся, што вы будзеце памятаць пра мяне на маючых адбыцца моладзевых выбарах, таму што я хацеў бы мець шанец прадстаўляць вас два сезоны, а не толькі дзве гульні. А пакуль не саромейцеся звяртацца, калі вам што-небудзь спатрэбіцца.