Eelmise koondise treeneriga oli Võsu koondises juba 7 hooaega tagasi. Tema nägi multiskilli väärtust mida Kukoc näha ei suuda ja sealt tuleb ka peamine kriitika põhjus.
Võsuke on sinu võsuke. Arusaadav, et tulutu püüd oma mängijat koondisesse saada, teeb meele mõruks. Küll olen üsna kindel, et valikuotsuseid tegevat peatreenerit süüdistades sa tema poolehoidu ei võida. Kukoc on sinu multiskilsete mängijate kiitmisele oma vastulaused treinud. Neist võiks aru saada. Kui sein on ees, on lollus püüda kümneid kordi samast kohast läbi murda. Nagu korvpallis ikka - tuleks kasutada erinevaid taktikaid. Sa lased aga ühega tirri.
Mina veel kandideerida ei taha sest keskendun meeskonnale.
Iga peatreeneriks saanud mänedžer keskendub oma meeskonnale ja tüürib selle kõrvalt koondist.
Reserveeri siin ühel-kahel teemal tekstide kribamisse uputatav aeg tuleviku tarbeks, kandideeri peatreeneriks ja kui lootsiks saad, kasuta varutud ajareservi koondise edulooks.
Kui sa valitsusega rahul pole, mida teed, kas valid uue või, saamaks kõige meelepärasemat tulemust, haarad inistsiatiivi ning moodustad selle ise?
Kukoc on valitud 3 tsüklit järjest koondise treeneriks. Mulk, kas sinu hääl läks ka pidevalt talle?
Ehk isegi 4 tsüklit jutti on Kukocit parimaks kandidaadiks peetud. Vähemalt korra pole olnud kedagi teist, keda valida.
Olen samavõrra kindel mõlemas - nii selles, et olen talle hääle andnud, kui selles, et pole üldse hääletanud.