Nigdzie nie napisałem, że odmładzałem kadrę w sezonie 9 (młodymi grałem jeśli dobrze liczę w 6 sezonie, jak wprowadzili U21 i, bo nie chce mi się tego sprawdzać, popraw mnie ale chyba tylko raz dość pechowo przegrałem, więc można).
Co do reszty to hmmm hmmm nie wiem czy ja was (bo użyłeś liczby mnogiej) atakuję, czy po prostu wy każdy mój tekst sprowadzacie do tego, że was atakuję. Czy ja mam kolegów w lidze? Owszem, Leszka, ale czy on was atakuje? No chyba nie widziałem jego postów tam gdzie są moje. A co robią inni ludzie z "mojej" ligi to sprawa innych ludzi i ja za nich chyba raczej odpowiedzialny nie jestem, bo ja ludzi do "mojej" ligi nie spraszałem, sami tam byli/awansowali.
Oczywiście mógłbym nadal się bawić w dywagacje czy ktoś kto ma teraz 24 lata w tamtym sezonie też miał 24 lata czy może 23, ale mnie bardziej martwi to co napisał Aric
(104459.1), bo jeśli to jest prawda (mam nadzieję, że li i jedynie jednostkowy wypadek przy pracy) to, że użyje sformułowania jednego z Prezesów jesteśmy w dupie.