(100346) Ivko exkluzív interjú, a szerbek EB -és Vb győztes u21 ex edzőjével
Az érintett döntők
(20738) és
(21935)Északon élek egy Topola nevű kisvárosban, közel Szabadkához, azaz nem túl messze a ti országotoktól. Szabadidőmben általában focizok. Igaz, hogy kosárlabda manager játékkal játszom, de az első számú kedvenc sportom a foci. Ugyanakkor NBA-rajongó is vagyok, különösen Chris Pault és Kevin Durantet szeretem. Az EuroLiga véleményem szerint kicsit lassú.
Jelenleg gazdaságot tanulok, nyaranta pedig gyakran megyek Montenegroba. Szép, olcsó és elég közel van :)
Ennyit magamról.
Buzzerbeater...
Én a multiskilles játékosokban hiszek, a saját csapatomat is multisokból építettem fel, bár U21-ben használhatóak tudnak lenni a
monoskilles emberek is, különösen a centerek. De amikor mi azt a 2 medált nyertük, remek játékosaink voltak. Majdnem mindannyian sokoldalúak voltak, például a centereinknek 7-es passzuk és külső védekezésük volt, a hátvédeknek 9-es belső védekezés, stb.
A megnyert medálok enyhe meglepetésként értek minket, bár keményen megdolgoztunk értük és tudtuk, hogy jók vagyunk.
7-8 szezonnal ezelőtt sok farmcsapat volt Szerbiában, de egy-két szezon után kollektíven kibanolták őket. Az U21-es keret tagjai tehát egyszerűen a megfelelő managerek kezében voltak.
Amikor U21 kapitány voltam 2-3 segítőm volt. Olyan emberek, akikkel kölcsönösen megbíztunk egymásban. A válasz, hogy hogyan győztük le a világot, ott van az előző bekezdésben. Nincs szükség sok emberre, csak sok időre és elszántságra. Persze az U21 kapitány részéről némi tudás is kell.
A kommunikáció is nagyon fontos a játékosok tulajaival. Meg kell próbálnod baráti kapcsolatot kialakítani velük. Végülis te függsz tőlük, nem fordítva.
A kedvenc játékosom Marko Batic
(21199244) volt. Állítom, hogy ő volt a legjobb, az Európa-bajnokság MVP-je.
Nem vagyok túl optimista a BB jövöjét illetően. Nincs kellően reklámozva és nem használják ki eléggé az új technológiákat. Ráadásul sok régi manager is abbahagyja a játékot. A 2pontos erőltetése taktika és a blank felállás nem ad túl sok izgalmat. De persze soha nem fogom abbahagyni ezt a játékot :)
Köszönöm az érdeklődést és sok sikert kívánok neked és az egész országodnak.
PS köszönet Charlienak a fordításért
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 10/3/2013 1:43:22 PM