Ευχαριστώ GM για την άμεση και to the point απάντηση. Δεν ανησυχώ για ζημιά, άλλωστε η χρονιά, με 1,5 μόλις μήνα στο παιχνίδι, είναι ήδη επιτυχημένη, το project με αποκλειστικά ταλαντούχους νεαρούς πάει περίφημα και αν φτάσω όντας πρώτος του υπο-ομίλου μου στον τελικό, θα είμαι σούπερ για φέτος και του χρόνου...άνοδος.
Για τον λόγο που αναφέρεις(δύσκολα ομάδα 3ημερών να σου κάνει ζημιά), δεν το εστιάζω καν στην κατηγορία μου(5η). Αλλωστε στον δικό μου υπο-όμιλο είμαστε στα play-offs 4 παλαιότεροι και στον άλλο υπο-όμιλο έχει ομάδα με 22-0 και μέσο όρο επίθεσης-άμυνας 103-54, άρα μάλλον απίθανο και να συναντήσω νέο χρήστη, αν και το εύχομαι!
Ομως επειδή είναι αρκετά "αφύσικη" μια τόσο γενικευμένη σύμπτωση μαζικών εγγραφών την ίδια μέρα, το μυαλό μου πήγε αναπόφευκτα στο δόλο. Κυρίως από χρήστες ανώτερων κατηγοριών, να φτιάχνουν νέες ομάδες και με αυτές να αγοράζουν παίκτες προς πώληση των "καλών" τους ομάδων. Σε εντός του πλαισίου τιμές, αλλά ΑΜΕΣΑ(πράγμα σημαντικότατο). Και μετά να έχουν, όπως με ενημέρωσες, περιθώριο μέχρι τις 16.00 της επόμενης μέρας και (ζεστό)χρήμα να σπρώξουν για την περαιρέρω ενίσχυση τους, ενόψει play-offs.
Φυσικά, δεν εννοώ ότι όλοι που εγγράφησαν χθες, είναι μαϊμού, άλλωστε και στον όμιλο μου υπάρχει ένας νέος χρήστης, πολύ ενεργός στις μεταγραφές(αλλά από το εξωτερικό), επέκταση γηπέδου κτλ, που δείχνει ότι ήρθε για να μείνει, αλλά είναι πιθανό πολλοί από αυτούς να είναι "ύποπτοι".