1. See asi toimib juba praegu. Kui oskad majandada, siis annavad tugevad varumehed suure eelise. Näiteks võin tuua oma viimase karikamängu, kus oleksin võinud võita 20p asemel 40ga, aga vastase varu VT saatis minu pingimehe süstemaatiliselt kohvile.
2. Ka praegu on üsna palju "üllatust" mängumootoris minu arvates. Kindel võit pole alati kivisse raiutud.
3. Tasavägiseid mänge saab siis, kui on piisavalt managere, kes jagavad matsu. (ja Kõrgliigas)
4. Selles osas nõustun, ma olen sisuliselt terve oma managerikarjääri libistanud 1-2 taktika abil. Taktikad võiks olla konkreetsemad ja paremini lahti seletatud mängijate jaoks.. üsna hägused on ja pole täpselt aru saada mis ühe või teise taktika kasutamisel väljakul toimub, sellest tuleneb ka vähene julgus uute taktikate katsetamisel.
Viimast kahte punkti ei oska kommenteerida. Aga iseenesest toredad mõtted kõik.
Ma lisaks enda poolt ühe mõtte, nimelt võiks olla mängijaturul automaatse pakkumise võimalus, tihtipeale on soovitava mängija oksjon ebasobival ajal ja oleks hea panna näiteks limiit teatud summa peale ja selle summani läheb arvuti teiste pakkujatega kaasa. Ühest küljest see vähendaks daytradingut (buy low sell high) samas teisest küljest rikkad tiimid saaksid lihtsalt lõpmatult autooksjoneid panna ja see muudaks pakkumise üsna kaootiliseks. Samas kui oleks limiit, et näiteks võid teha 1 autooksjoni nädalas vms.. mõtteid?