BuzzerBeater Forums

BB Latvija > Latvijas U-21 izlase

Latvijas U-21 izlase (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Tucis

This Post:
11
246450.257 in reply to 246450.253
Date: 3/16/2015 3:38:59 PM
Overall Posts Rated:
308308
Man gan neŔķiet loÄ£isks variants - izmēģināt 20 gadniekus - kāda velna pēc tad citi trenē U21 izlases spēlētājus? VarbÅ«t dēļ tā, lai kāds lohs tos nelaistu laukumā. Rezultātā panāksi vien to, ka vispār U21 izlases spēlētājus neviens negribēs trenēt!!!

Manuprāt jāatbalsta savējie, kuri Å”os spēlētājus trenē - un turrpmāk jālaiž laukumā LV menedžeru spēlētāji, it seviŔķi tie ar lielāko potenci - ar tālejoŔāku redzējumu Valsts izlase.

Tad, lai tie vārdi par lielu Latviju, TIEK REALIZĒTI.

bez stresa - draudzÄ«bas spēles nekādu labumu spēlētāju Ä«paÅ”niekam nedod, kur nu vēl u21..

From: Versis

This Post:
00
246450.258 in reply to 246450.254
Date: 3/16/2015 4:19:01 PM
cements
II.4
Overall Posts Rated:
266266

Lakeris

Manā iepriekÅ” minētā postā nebija nekādu pārmetumu par CT, neCT utt. Bet gan pilnÄ«gi noteikti uzsvars uz to, kas tad turpmāk ies laukumā vai neies (bÅ«s suvenÄ«ru biki vairāk, vai tomēr bÅ«s mazāk). JO manuprāt laukuamā bÅ«tu jāiet vienalga labākajiem, lai vai kāds prieciņŔ Menedžeriem, kurÅ” Å”os trenē (tāpēc arÄ« skan crazy iespēlēt spēlētājus 20yo, jo viņu laiks vēl pienāks, lai rādÄ«tu uz ko ir spējÄ«gi)!!! Nekā personÄ«ga

From: Lakeris

This Post:
00
246450.259 in reply to 246450.258
Date: 3/16/2015 4:50:48 PM
Overall Posts Rated:
214214
Man paÅ”am komandā spēlē viens Urugvajas U21 čalis(pirmajās nedēļās vēl pat bija lÄ«deris punktos izlasē) bÅ«tiskas izmaiņas suvenÄ«ros nebija(Kādi +1k maksimums) un pats tolaik vēl lÄ«gas spēles kaut cik vinēju. Nedomāju,ka arÄ« tagad visi Ä«paÅ”nieki kā viens kliegs,un brēks,ka bļāviens viņi nedabÅ«ja pie suvenÄ«riem klāt kādus pāris tÅ«kstoÅ”us. (Protams,labi jā,jāskatās no komandas situācija,un kāds sabiedriskais speciālists..bet par to naudiņa arÄ« ir jāmaksā) takā manuprāt baigi lielā peļņa Å”ajā gadÄ«jumā diezvai bÅ«s,ja viņa jaunietis neizies laukumā. Es katru nedēļu dodu spēlēt tiem,kuri ir labākajās formās,un kuri pēc maniem uzskatiem,ir tie kas var spēlēt pret attiecÄ«go opponentu! ;)

Lakeris

This Post:
00
246450.260 in reply to 246450.259
Date: 3/16/2015 5:09:43 PM
Overall Posts Rated:
308308
Man paÅ”am komandā spēlē viens Urugvajas U21 čalis(pirmajās nedēļās vēl pat bija lÄ«deris punktos izlasē) bÅ«tiskas izmaiņas suvenÄ«ros nebija(Kādi +1k maksimums) un pats tolaik vēl lÄ«gas spēles kaut cik vinēju. Nedomāju,ka arÄ« tagad visi Ä«paÅ”nieki kā viens kliegs,un brēks,ka bļāviens viņi nedabÅ«ja pie suvenÄ«riem klāt kādus pāris tÅ«kstoÅ”us. (Protams,labi jā,jāskatās no komandas situācija,un kāds sabiedriskais speciālists..bet par to naudiņa arÄ« ir jāmaksā) takā manuprāt baigi lielā peļņa Å”ajā gadÄ«jumā diezvai bÅ«s,ja viņa jaunietis neizies laukumā. Es katru nedēļu dodu spēlēt tiem,kuri ir labākajās formās,un kuri pēc maniem uzskatiem,ir tie kas var spēlēt pret attiecÄ«go opponentu! ;)

Lakeris

ārzemnieki suvenīros dod daudz mazāk kā vietējie..

bet arī vietējās u21 spēlētajs nedos suvenīros pārāk daudz, jo alga maza..

This Post:
00
246450.261 in reply to 246450.260
Date: 3/17/2015 8:23:07 AM
BK Sigulda šŸ”„
III.6
Overall Posts Rated:
5252
Second Team:
BK Sigulda 2 šŸ”„
Komandas ekonomiskais stāvoklis Å”onedēļ
Izdevumi Ienākumi
Suvenīri: $ 24 365

Dati par ekonomisko stāvokli līgā
Izdevumi Ienākumi
Suvenīri: $ 24 654

man ir u21 izlases splētājs un līgas vidējie suvenīru ienākumi vienalga ir lielāki nekā manējie, suvenīru ieguvums ir ļoti niecīgs

This Post:
00
246450.262 in reply to 246450.261
Date: 3/17/2015 10:50:47 AM
Overall Posts Rated:
308308
nu tas skaidrs.. pie tam suvenÄ«ri veidojas netikai no izlaÅ”u spēlētājiem. tur tā ideja ir +/- Ŕāda:

-vietējais savas valsts spēlētājs
-suvenÄ«rus dod spēlētājs, kas nodraftēts tavā klubā (home grown), bet, protams, nosacÄ«jums, ka viņs ir tava kluba zvaigzne - tobiÅ” viens no pamata večiem, nevis tālākais rezervists
-spēlētājs, kas tavā lÄ«gā atrodas top statistikas rādÄ«tājos (Å”eit nav ne jausmas cik daudz un vai katru nedēļu), bet esmu lasÄ«jis, ka kkas bik par to nāk klāt..
-izlaÅ”u veči, bet vairāk skatÄ«tājiem patÄ«k vietējās NT spēlētāji. vel nosacÄ«jums, ka viņiem tajā NT arÄ« reāli jāspēlē, lai attiecÄ«gajā nedēļā saņemtu bonusu pie suvenÄ«riem
-par izlases večiem ir aizdomas, ka skaitās tikai oficiālās spēles, bet neesmu droÅ”s tā ir vai tā nav. sen nav izlaÅ”nieks bijis mana kluba rindās un esmu jau aizmirsis...

kopīgā lieta visam ir - jo lielāka spēlētāja alga, jo lielāks suvenīru bonuss ko par attiecīgo spēlētāju var saņemt..

vēl esmu lasÄ«jis, ka NT spēlētāju suvenÄ«ru bonusam ir tādi kā griesti, proti, ja tev ir 3 NT veči, tad par viņiem katru bonuss bÅ«s, bet par 4o vairs nē, vai kkas tamlÄ«dzÄ«gs.. neesmu droÅ”s tā ir vai nav, jo neesmu pārbaudÄ«jis..

ja pie kāda no punktiem ir kkas ko piebilst - droÅ”i, jo Å”is tikai tāds Ä«ss apkopojums informācijai, kas ir savulaik dzirdēta/lasÄ«ta..

Last edited by Tucis at 3/17/2015 10:52:47 AM

This Post:
00
246450.263 in reply to 246450.262
Date: 3/17/2015 11:21:59 AM
cements
II.4
Overall Posts Rated:
266266
Tam visam klāt jāpiebilst, ka savas tautÄ«bas spēlētājam papildus bonusi nāk klāt arÄ« par to, cik ilgu laiku Å”is ir pavadÄ«jis tavā komandā (neatkarÄ«gi no tā vai viņŔ ir ticis trenēts jeb nē) - tā piemēram agŗak 2 lÄ«gā man bija suvenÄ«ri ap vidējo ar + - Å”iem paÅ”iem spēlētājiem; Å”obrÄ«d stipri virs - iespējams sasniedz VL zemāko suvenÄ«ru bonusus.

NT spēlētājiem dod PAPILDUS (ne tikai par to ka latvieÅ”u krekls) suvenÄ«rus TIKAI par to, ja viņi ir piedalÄ«juÅ”ies izlases ofisciālajās spēlēs - draudzÄ«bene ar tai skaitā.

Par griestiem nav ne jausmas, bet Ŕķiet, ka tā nevajadzētu bÅ«t.

This Post:
00
246450.264 in reply to 246450.263
Date: 3/17/2015 11:26:29 AM
Overall Posts Rated:
308308
Tam visam klāt jāpiebilst, ka savas tautÄ«bas spēlētājam papildus bonusi nāk klāt arÄ« par to, cik ilgu laiku Å”is ir pavadÄ«jis tavā komandā (neatkarÄ«gi no tā vai viņŔ ir ticis trenēts jeb nē) - tā piemēram agŗak 2 lÄ«gā man bija suvenÄ«ri ap vidējo ar + - Å”iem paÅ”iem spēlētājiem; Å”obrÄ«d stipri virs - iespējams sasniedz VL zemāko suvenÄ«ru bonusus.

NT spēlētājiem dod PAPILDUS (ne tikai par to ka latvieÅ”u krekls) suvenÄ«rus TIKAI par to, ja viņi ir piedalÄ«juÅ”ies izlases ofisciālajās spēlēs - draudzÄ«bene ar tai skaitā.

Par griestiem nav ne jausmas, bet Ŕķiet, ka tā nevajadzētu bÅ«t.

draudz. spēles nav oficiālās spēles. ir vai nu oficiālās vai nu visas NT spēles..

This Post:
00
246450.265 in reply to 246450.264
Date: 3/17/2015 12:43:54 PM
cements
II.4
Overall Posts Rated:
266266
Galvenais, ka saprati :)

From: Lakeris
This Post:
00
246450.266 in reply to 246450.265
Date: 3/20/2015 12:31:11 PM
Overall Posts Rated:
214214
Forumā priekÅ” izlases menedžeriem izliku sludinājumu,ka meklējam pretinieci draudzÄ«bas spēlei,un pēkŔņi pēc mums arÄ« visi citi pamodās :D Tad mājās visu dienu nebiju,un visas 'normālās' izlases savā starpā sarunāja draudzenÄ«bi. LÄ«dz ar to,tāds iemesls,kāpēc spēlējam Å”onedēļ pret Libānu :D
CentīŔos Å”ajā spēlē dod laiku vairāk tiem,kas lÄ«dz Å”im EČ nedabÅ«ja lielu spēles laiku(vai vsp nedabÅ«ja). Noteikti domāju,ka piedalÄ«sies visi tgd izlasē esoÅ”ie četri 20 gadnieki. Pretinieks nav diez ko nopietns,bet tas tieÅ”i labi - jo tad jau jāgaida laba spēle no visiem 12 pieteiktajiem bÅ«s :) ,un daudz brāķu,kļūdas nebÅ«s pieļaujamas!!
PAR LIELU LATVIJU!!!

Lakeris

Message deleted
Advertisement