nu tas skaidrs.. pie tam suvenÄ«ri veidojas netikai no izlaÅ”u spÄlÄtÄjiem. tur tÄ ideja ir +/- Å”Äda:
-vietÄjais savas valsts spÄlÄtÄjs
-suvenÄ«rus dod spÄlÄtÄjs, kas nodraftÄts tavÄ klubÄ (home grown), bet, protams, nosacÄ«jums, ka viÅs ir tava kluba zvaigzne - tobiÅ” viens no pamata veÄiem, nevis tÄlÄkais rezervists
-spÄlÄtÄjs, kas tavÄ lÄ«gÄ atrodas top statistikas rÄdÄ«tÄjos (Å”eit nav ne jausmas cik daudz un vai katru nedÄļu), bet esmu lasÄ«jis, ka kkas bik par to nÄk klÄt..
-izlaÅ”u veÄi, bet vairÄk skatÄ«tÄjiem patÄ«k vietÄjÄs NT spÄlÄtÄji. vel nosacÄ«jums, ka viÅiem tajÄ NT arÄ« reÄli jÄspÄlÄ, lai attiecÄ«gajÄ nedÄÄ¼Ä saÅemtu bonusu pie suvenÄ«riem
-par izlases veÄiem ir aizdomas, ka skaitÄs tikai oficiÄlÄs spÄles, bet neesmu droÅ”s tÄ ir vai tÄ nav. sen nav izlaÅ”nieks bijis mana kluba rindÄs un esmu jau aizmirsis...
kopÄ«gÄ lieta visam ir - jo lielÄka spÄlÄtÄja alga, jo lielÄks suvenÄ«ru bonuss ko par attiecÄ«go spÄlÄtÄju var saÅemt..
vÄl esmu lasÄ«jis, ka NT spÄlÄtÄju suvenÄ«ru bonusam ir tÄdi kÄ griesti, proti, ja tev ir 3 NT veÄi, tad par viÅiem katru bonuss bÅ«s, bet par 4o vairs nÄ, vai kkas tamlÄ«dzÄ«gs.. neesmu droÅ”s tÄ ir vai nav, jo neesmu pÄrbaudÄ«jis..
ja pie kÄda no punktiem ir kkas ko piebilst - droÅ”i, jo Å”is tikai tÄds Ä«ss apkopojums informÄcijai, kas ir savulaik dzirdÄta/lasÄ«ta..
Last edited by Tucis at 3/17/2015 10:52:47 AM