Eve DEDO da se javi i da vi dade otcet za ovie 2 sEzoni kako selektor na U21. Jas gi prezedov mladite koi imaa eden od najslabite sostavi ,a mozebi i najslab otkako jas gi znam.Ipokraj molbite da gi treniraat igracite i da odrzuvaat forma imase mnogu opstrukcii od menadjerite a osobeno od mkd so isklucok na 1-3 .I pokraj seto toa uspeav da gi dovedam od 84 do 64.Imavme edna i utakmici soSlovenija koi mozevme da gi dobieme no srekata ne ne posluzi,a na nekoi so moja neupatenost vo utakmicata so Crna Gora ,i Hong Kong koga mislev deka se pojaki od nas i igrav opusteno ne cinese poraz.No sepak ke ostAne utakmicata so RUSIJA koja ja dobivme iako bese mnogu pojaka od nas.A za pomosta od drugite menadjeri ravno nula.Sekoja cest na KICO koj edinstveno se interesirase kako napreduvaat igracite i dali ima nekoi novi kvalitetni.Za novite kandidati ne znam sto da kazam TOSEBOG go znaeme kako selektor sto si stava negovi
igraci,a za BOJAN .Ne znam kakov e toj menadjer koj sto saka da bide selektor na U21 koga samoit ne trenira duri i gi prodava talentite.Jas kako selektor gi sozdadov ovie igraci iako ne sum zadovolen kako napreduvaa no sepak toa e nasata idnina i od toa ne se bega,a nema nekoi pojaki igraci. SE PLASAM DEKA OVOJ SOSTAV KE BIDE POSLAB OD PREDHODNIOT i so sreka na noviot selektor.Se mislam dali povtorno da se prijavam i mene pak da me napagate za slabite rezultati bidejki imame mnogu jaka grupa ili pak da si ja probam srekata so seniorite. POZDRAV DEDO