Ok tomek1804, fajna koncepcja, ale kadra nie kończy się na jednej kadencji i o ile nie chcemy żeby nagle wytworzyła się przerwa, luka, to musimy stale obserwować poczynania kolejnych selekcjonerów i mobilizować ich do tego by robili dwa razy tyle ile mieli w planach.
Martwi mnie kilka spraw, na pewno nie to jak gramy bo ja nigdzie nie zaatakowałem Mr.President'a za powołania (nawet w niesławnym sporze o Brudka, nie chodziło mi o powołanie, a o prawdę) czy za to jaką taktykę ustawił, wiem, że czasami tak bywa, że gra się to co się da, a nie to co by się chciało, ale... . Właśnie ale, ale są pewne sprawy którymi Selekcjoner powinien się zajmować i które to sprawy winny być oceniane na bieżąco na forum, bo to nie jest tak, że ktoś wygrywa wybory i w magiczny sposób dostaje grupę kilkunastu, kilkudziesięciu graczy w których może przebierać jak w ulęgałkach, za to odpowiada poprzedni Selekcjoner i to my powinniśmy go mobilizować by odpowiadał jak najlepiej, bo wszystkiego graczami kończącymi karierę w kadrze U21 w seniorach się nie załatwi (zwłaszcza, że ja widać jeśli nie byli powołani od razu nikt ich nie kontrolował, nie wpływał na kierunek ich rozwoju). I tylko dlatego apeluję, apelowałem i nadal będę apelował o odmłodzenie kadry, bo nie możemy pozwolić żeby chłopcy których rozwijał hatchet, a na poprzednich ME-U21 poprowadził już jako 21-latków Leszek_Skorupski, tak po prostu odeszli w niebyt. Przecież te chłopaki pokonały lidera naszej grupy - Francję, a teraz to Francuzi, a nie my, mają 10 22-latków z tamtego okresu.
Last edited by al_said at 8/10/2009 1:11:35 AM