Jó neked! Erőcsatárokat, és Centereket edzettem 2 pontos, és csak az egyiknek fejlődöt a ... tempója... :( Most, hogy már megemésztettem: :))))!
Egy dolog motoszkál bennem már egy ideje. A leírásban azt láttam, hogy a magasság csak a lepattanóknál előny. Ez tényleg így van? Csak azért kérdezem, mert ha így van, akkor a játék nagyon nem reális! Azért, az durva, hogy a haverom poénból berakta a 19x centis centerét centernek, és símán dobott annyit, mint a hasonló kétpontossal rendelkező 224 centis centerem szokott! :) Azért az érdekes, amikor 17x centis zsebibaba, (én is ennyi vagyok ;) ) megpróbálja levédekezni a 22x centis hegyet, :) és azért az is elégé kétesélyes, amikor betörsz ekkora lovak közé... ;) (Mondjuk, ha felemelik a kezüket, akkor legalább olyan érzésed van, mintha erdőben járnál! :D :D )
Szóval:
1.) A kinti védekezés értékének csökkennie kellen, minél kisebb a védő a támadóhoz képest. (Fordítva a nagy mozgástér miatt szerintem nem jelentős az előny.)
2.) A belső védekezésnek változnia kellene a támadó, és a védő méretkülönbségét figyelembe véve. (Ha a védő magasabb akkor nő, ha alacsonyabb csökken.)
Egy dolgot meg kell emésztenie minden alacsony embernek. A kosárlabda nem az alacsony emberek játéka! :( (Legalább is profi szinten.)