та фішка, яку заюзав прометей стара як світ...
в чому сенс тактики ретельний розіграш (разигровать доверного чи як там на рус. мові ) ? система вибирає найкращого гравця, який в атаці повністю домінує над своїм суперником, і робить так аби всі грали саме на цього гравця. Тренер має можливість впливати на вибір цього гравця. Як саме ? міняючи позиції гравців в атаці, тобто щоб АЗ грав як Ц, а Ц як АЗ. Або РЗ як Ц, а Ц як РЗ, або ж ВФ як АЗ і так далі.
і тоді, гравець який номінально є АЗшніком, через великий перекос між своїм БВП\ДБ та внєшкою Ц-ВФ суперника переграє його. Тобто у АЗ бвп і дб 17, а в Ц суперника внєшка нехай 5-7, або взагалі 1-4. І тоді той гравець закидує через того Ц багато очок. Або ж навпаки, наш Ц переграє їхнього АЗшніка, через великий перекос між ББ і БЗ суперника.
но!!!! щоб ця тактика дала свій результат повинно виконуватися одночасно дві умови:
1) тренер має бути впевнений що його суперник поставить Персоналку (бо при зоні, та штука малоефективна)
2) в захисті має стояти "Я ХОЧУ ЩОБ МІЙ Ц ГРАВ У ЗАХИСТІ ЯК АЗ, А АЗ - ЯК Ц" (тобто в захисті нічого не міняється, АЗ захищається проти АЗ, а Ц проти Ц). Як бачу із матчу, то ця фіча стояла. Петров захищався проти їхнього РЗ, а Стадніченко проти Ц.
Тому причина тут не в тому що це погана тактика, а в тому що Петров в захисті ПРОВАЛИВСЯ!