Sonunda geldik olayın en keyifli ve heyecanlı kısmına. Play-off tahminleri alalım biraz.
Batıda Yalıncak deplasmanda Genç Basketbolcular'a karşı ilginç bir maç oynayacak. Genç Basketbolcular klasik sabırlı ol taktiğiyle oynayacak ve eğer gününde olan bir şutörü çıkarsa yarın akşam, Yalıncak'ın işi çok zor. Gerçi şutörün biri sakat ama yarına düzelebilir. Kağıt üzerinde Yalıncak biraz ağır basıyor. İzlemeye değer bir maç olacak.
Play-out maçlarında doğunun 3 takımını da favori görüyorum. 3 takım da serilerini 2-0 bitirebilecek güçte kadrolara sahip.
Veee doğu play-off eşleşmelerine geliyoruuuuzz.
Dün epey yüksek teklif verdiğim pivotu alabilseydim fame'in hiç şansı yoktu diyebilirdim ama artık diyemiyorum. Gene Hector'u pivota koyup sabırlı ol oynarsa bana yusuf yusuf çektirir kesin. Bu sefer Castillo da olacak yanında. Şimdi diyeceksiniz, rakibine taktik vereni de ilk kez görüyorum. Taktik vermiyorum, kafasını karıştırıyorum. çanakkale kordon RO oynamasa princeton ile beni rahatça yeniyordu. Kadromun en etkisiz ve çaresiz kaldığı taktik bu oldu. Şimdi fame de princeton çıkıp benim uyuz olduğum bu taktikle beni yenerse valla kafayı yerim. :)
Arel zaten sezon başından beri play-off final maçını düşünerek çıkıyordu maçlara. Beklediği an geldi. O yüzden Sarp Rocks'un ona zorluk çıkaracağını pek sanmıyorum.
Özetle; yarın akşamın sonucu merak edilen 2 maçı fame of justice - KIDISPOR ve Yalıncak Basket - Genç Basketbolcular maçları olacak. Herkese başarılar..