Szerintem nincs miről beszélni, sokatoknak igaza van. Akkor vettem Schärt, amikor feljutottam a 3. osztba. 19 éves volt amikor feljutottam vele a 2. osztba. 20 éves korába csatlakozott hozzá Gedó. neveltem őket 26 éves korukig hol ir poszton hol c poszton. Igazából egyik poszton se voltak használhatóak. Nem kellett kiesnem, mellettük mindig tudtam egy 3.-at nevelni. Meg lehet csinálni kiesés nélkül is ezt az egészet. Igaz nem volt egyszerű, és nem voltam élcsapat sem sosem. Az is sokat számít, ki melyik csoportba van, de szerintem mindenhol lehet ügyeskedni, ezt már mások is leírták. Senki sem mondta senkinek, hogy itt minden egyszerű. Sokaknak nem tetszett tudom, de elvitték Schärt 3,5-ért, most elviszik Gedót minimum 3m-ért. Hol büntetik akkor az edzést? Nem a másikra kell mutogatni meg irigykedni meg stb. hanem meg lehet csinálni bárkinek azt, amit a másik 2-3-4 játékos. A rendszerben vannak hibák ez tény, de lehet haladni előre tudatos játékkal, edzéssel stb. Nekem pl. domi lett a példaképem. Nehogy azt mondja bárki, hogy nehéz 4.-ből a 1.-be jutni. Ott van, megcsinálta pillanatok alatt. Szerencse kellett hozzá tuti, de tudás is! + Berántott egy kupát is időközben. Lehet tanulni a jobbaktól nyugodtan, nem szégyen.
Last edited by JoeBlack at 12/11/2012 11:18:12 AM