Braća su očigledno nervozna, vidim pale su i teške reči, sad se koriste neki novi izraze, verovatno pokupljeni iz vrtića?
Opet treba da crtam? Dobio sam te u gostima 13 razlike, kako sam mogao da prodjem bos po trnju?
Imao si prilike i za revanš u play offu, zašto se tada nisi dokazao? Tada si imao veće zalaganje i izgubio si 9 razlike...
Gde god da smo igrali, kad god da smo igrali, ishod je uvek bio identičan, braća su gubila od mene.Ne krivim vas, zamrzeli ste i Matiju i mene, neretko su to bile brutalne pobede, kako meni ono beše reče Tuna, nije očekivao da tako lagano pukne od mene, pa sve na njegovom terenu.
Ajmo ovako, od početka igranja sa Kurajberom imam 21:5 odnos pobeda, protiv Tune 12:2...
Pametnom dosta
Dobro, sigurno svaki poraz ima neko svoje opravdanje...
Apropo prošle sezone, čitao si forum, znaš koliko sam bio aktivan, da sam propustio brdo centara isključivo zbog mog nemara i nezainteresovanosti...da je centar iz Hong Konga lane stigao, bilo bi to još brutalnije...
Nikada ja nisam komentarisao NT, niti sam tako nešto izjavio.Ivku, pa i tebi, sam lično, mimo svakog pravila, čestitao na osvajanju trofeju u uvodnoj vesti za sezonu, za to sam mogao da budem i kažnjen...
Dakle, nikada se nisam mešao nekom selektoru u rad, niti me je to zanimalo.Nemam previše vremena, i ovo vreme što sam gubio na BB je previše za moj privatni život, stoga sam uvek bio iskren i svima govorio da NT nije za mene, niti će ikada biti...što, opet, ne znači da cenim uspehe koje ste napravili Ivko, Sire i ti.
Sa druge strane, imate sve vreme ovog sveta da ponovite ono što sam ja uradio, a siguran sam da niko od vas, koji budete pretendovali na B3 trofej, neće imati rivale kao što sam ja imao, a menjali su se iz sezone u sezonu.