України - Польща 72-93 (-21)Програли найкращій збірній світу.
Аналіз нашої атаки:Коли ти граєш проти найкращої збірної світу, де середній зовнішній захист 21.6 в троьох гравців, які у мене є і були сьогодні у складі проти нас на РЗ-АЗ і ЛФ, то важко представляти собі зовнішню атаку, коли у мене форма 7 у Конопкіна і 8 у Рипана.
Тому я пішов іншим шляхом, давити внутрішньо, де хоча би у трьох вищезгаданих гравців середній внутрішній захист є 18
Для цього я додатково довикликав Дедечка під заміну ЛФ і поставив на АЗ гравця у формі 9.
РЗ зробив вільною для вибору найкращого гравця під тактику атаки відносно наявних гравців.
Далі в мене була дилема, кого ставити на ВФ. Основа Дранов тут без питань, а вот заміна або Кукленко, або Бодякін.
Вирішив дивикликати Бодякіна під заміну Дранову, і Бодякін травмували на 1 хв матчу
Ц - хоч і грала пуста розстановка, і вона поставила на Ц Кукленка, що для мене було дивно, хоча він відіграв дуже достойно навіть у формі 7.
Чому я зіграв Кидки з близької дистанції. Мій план був такий, щоб наші малі більше кидали ніж великі, що і сталось. В середньому наші 3 основних малих кинули 14.5 +- кидків, великі - +-12 кидків.
Але тяжко кидати через поляків, коли у них середні захисти і блок шоти в великих зводять влучність ближніх кидків до мінімуму.
Аналіз нашого захистуЯ очікував від поляків швидкий розіграш або щось зовнішнє або зовнішню ізоляцію, тому виставив 4+1 зовнішню.
по показниках підборів у нас +2 в атаці і -4 загальних. Менша кількість загальних підборів пов'язана з більшою влучністю поляків. Тому підбір не програний.
Але що кидається в очі вже другий матч поспіль, так це менша кількість асистів у нас на противагу супернику.
Що в поляків більше асистів, що в англії більше асистів... Будемо намагатись покращувати цей показник наступним шляхом: є конопкін в якого ппас найбільший серед малих + я тренуватиму надалі пас Дедечкові і заточуватиму його під РЗ. Думаю на наступний сезон буде хороший РЗ. Щодо Ініхова, то він не чемпіон по навику пас у збірній, на превеликий жаль.
Так я намагався грати вищий настрій, для того щоб програти з меншою різницьою і щоб ця поразка не впливала дуже сильно на рейтинг.
Якщо порівнювати наш матч з іншими матчами поляків, то вони нам відносно не багато накидали. З іншого боку ми накидали їм більше ніж Ізраїль в півфіналі Атакою під кошик
(74832).
Далі наступний матч з Турками.
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 7/1/2024 2:27:58 PM