BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > [NT] Україна №8

[NT] Україна №8

Set priority
Show messages by
This Post:
00
297125.259 in reply to 297125.258
Date: 6/27/2024 11:33:37 AM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17371737
Second Team:
Utopia Tigers
а чому листи англійською і не персоналізовані?

This Post:
00
297125.260 in reply to 297125.259
Date: 6/27/2024 11:46:24 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
825825
Second Team:
Ukrainian Lions
в мене процес тільки на початковій автоматизованій стадії через ексель макрос)
я налаштував його якщо команда утопії то лист відправляю англійською, тому я вибачаюсь якщо шо)
для тебе це точно не є проблемою )))

в наступній версії буде враховано українські команди з утопії, я створю спеціальний окремий список і буду лукапити значення тімІД до того списку. Якщо співпаде, то буде лист українською) але тим списком також тре зайнятись через автоматизацію, ніж кліпати його вручну, поки часу на це немає.

для тебе може бути цікава ця автоматизація, бо я відправив 50 листів менше ніж за 2 хв ) ну якщо в тебе 200 гравців, то буде 6-8 хв)) цікавить?

This Post:
00
297125.263 in reply to 297125.261
Date: 7/1/2024 1:19:22 PM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
825825
Second Team:
Ukrainian Lions
Я не вважаю, що Рипан погано відіграв у цьому матчі, він собі на заміні закинув половину з 2 кидків.
Зато ти можеш подивитись як грають кидки, прохід і кзд 20 - (10-12) проти зовнішнього захисту 20+ в поляків. Не дивно, що їх накривають. Був би у формі 8 Конопкін, то грали би зовнішню тактику.

Щодо Ініхова то він получив подвійні дропи в двох критичних навиках. Ці дропи можна побачити навіть на такому неочевидному показнику як ДМІ.

РЗ і Ц були пусті розстановки, і на РЗ був Краснухін, Чечер та Ініхов. Ініхов лишився за бортом, що впринципі співпадало з моїм уявленням про РЗ. Зато система поставила на РЗ чувака з формою 9 і одним із найбільшою комбінацією КуС-КзД. Все як я люблю. І я не вважаю що Краснухін погано зіграв.

На Ц Кукленко, Ліванський та Подбігайлов. Система вибрала Кукленка хоч і він з формою 7, тішся Алекс)
Надіюсь Кукленко і Бодякін будуть у формі наступний раз і не тре буде нічо придумувати з ВФ-Ц.

Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 7/1/2024 1:26:21 PM

This Post:
00
297125.264 in reply to 297125.263
Date: 7/1/2024 1:50:44 PM
SUMY DEVILS
II.2
Overall Posts Rated:
13321332
Я не вважаю, що Рипан погано відіграв у цьому матчі, він собі на заміні закинув половину з 2 кидків.
Зато ти можеш подивитись як грають кидки, прохід і кзд 20 - (10-12) проти зовнішнього захисту 20+ в поляків. Не дивно, що їх накривають. Був би у формі 8 Конопкін, то грали би зовнішню тактику.

Щодо Ініхова то він получив подвійні дропи в двох критичних навиках. Ці дропи можна побачити навіть на такому неочевидному показнику як ДМІ.

РЗ і Ц були пусті розстановки, і на РЗ був Краснухін, Чечер та Ініхов. Ініхов лишився за бортом, що впринципі співпадало з моїм уявленням про РЗ. Зато система поставила на РЗ чувака з формою 9 і одним із найбільшою комбінацією КуС-КзД. Все як я люблю. І я не вважаю що Краснухін погано зіграв.

На Ц Кукленко, Ліванський та Подбігайлов. Система вибрала Кукленка хоч і він з формою 7, тішся Алекс)
Надіюсь Кукленко і Бодякін будуть у формі наступний раз і не тре буде нічо придумувати з ВФ-Ц.

Цікаво до чого дальні кидки при тактиці ближніх кидків? З твоїх повідомлень приходить висновок що малим треба онлі дальні, а великим онлі підбір і все буде ок, мда, побачимо... А ми типу намагались виграти у поляків? Через це нормал? Сподіваюсь у турків або угорців хоч виграємо, а то не знаю навіть як так ми опинились в 5 корзині. За Кукленка мені то чого тішитись? То Гордон може тішитись що його гравці грають тому що так вирішила система, а не тренер, в інший раз система може вирішити інакше.

This Post:
11
297125.266 in reply to 297125.263
Date: 7/1/2024 2:25:23 PM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
825825
Second Team:
Ukrainian Lions
України - Польща 72-93 (-21)

Програли найкращій збірній світу.

Аналіз нашої атаки:
Коли ти граєш проти найкращої збірної світу, де середній зовнішній захист 21.6 в троьох гравців, які у мене є і були сьогодні у складі проти нас на РЗ-АЗ і ЛФ, то важко представляти собі зовнішню атаку, коли у мене форма 7 у Конопкіна і 8 у Рипана.

Тому я пішов іншим шляхом, давити внутрішньо, де хоча би у трьох вищезгаданих гравців середній внутрішній захист є 18

Для цього я додатково довикликав Дедечка під заміну ЛФ і поставив на АЗ гравця у формі 9.
РЗ зробив вільною для вибору найкращого гравця під тактику атаки відносно наявних гравців.
Далі в мене була дилема, кого ставити на ВФ. Основа Дранов тут без питань, а вот заміна або Кукленко, або Бодякін.
Вирішив дивикликати Бодякіна під заміну Дранову, і Бодякін травмували на 1 хв матчу
Ц - хоч і грала пуста розстановка, і вона поставила на Ц Кукленка, що для мене було дивно, хоча він відіграв дуже достойно навіть у формі 7.

Чому я зіграв Кидки з близької дистанції. Мій план був такий, щоб наші малі більше кидали ніж великі, що і сталось. В середньому наші 3 основних малих кинули 14.5 +- кидків, великі - +-12 кидків.

Але тяжко кидати через поляків, коли у них середні захисти і блок шоти в великих зводять влучність ближніх кидків до мінімуму.

Аналіз нашого захисту

Я очікував від поляків швидкий розіграш або щось зовнішнє або зовнішню ізоляцію, тому виставив 4+1 зовнішню.
по показниках підборів у нас +2 в атаці і -4 загальних. Менша кількість загальних підборів пов'язана з більшою влучністю поляків. Тому підбір не програний.
Але що кидається в очі вже другий матч поспіль, так це менша кількість асистів у нас на противагу супернику.
Що в поляків більше асистів, що в англії більше асистів... Будемо намагатись покращувати цей показник наступним шляхом: є конопкін в якого ппас найбільший серед малих + я тренуватиму надалі пас Дедечкові і заточуватиму його під РЗ. Думаю на наступний сезон буде хороший РЗ. Щодо Ініхова, то він не чемпіон по навику пас у збірній, на превеликий жаль.

Так я намагався грати вищий настрій, для того щоб програти з меншою різницьою і щоб ця поразка не впливала дуже сильно на рейтинг.

Якщо порівнювати наш матч з іншими матчами поляків, то вони нам відносно не багато накидали. З іншого боку ми накидали їм більше ніж Ізраїль в півфіналі Атакою під кошик (74832).

Далі наступний матч з Турками.

Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 7/1/2024 2:27:58 PM

This Post:
00
297125.267 in reply to 297125.264
Date: 7/2/2024 4:37:40 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
825825
Second Team:
Ukrainian Lions
я тобі готую дещо цікаве: файлик зі скріншотами звідки кидали РЗ-АЗ (Краснухін-Яцик-Чечер-Рипан) + опис кидка з трансляції і його результатом. Подивимся хто звідки і як кидав, так принаймні можна щось предметно обговорити, а не придумані собі дані.

Цей файлик з скріншотами я закину на гугл драйв і лінк на файлик запощу тут

наразі подумай собі до якої категорії ти віднесеш лей-ап: КуС, КзД, Прохід чи Кидок зблизька)) для мене це Прохід якщо шо.

Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 7/2/2024 4:38:19 AM

This Post:
00
297125.268 in reply to 297125.267
Date: 7/2/2024 5:04:57 AM
SUMY DEVILS
II.2
Overall Posts Rated:
13321332
я тобі готую дещо цікаве: файлик зі скріншотами звідки кидали РЗ-АЗ (Краснухін-Яцик-Чечер-Рипан) + опис кидка з трансляції і його результатом. Подивимся хто звідки і як кидав, так принаймні можна щось предметно обговорити, а не придумані собі дані.

Цей файлик з скріншотами я закину на гугл драйв і лінк на файлик запощу тут

наразі подумай собі до якої категорії ти віднесеш лей-ап: КуС, КзД, Прохід чи Кидок зблизька)) для мене це Прохід якщо шо.

Я не розумію що ти хочеш доказати?)) що у Рипана краще ніж у Ініхова? Можливо ЗЗ? Ні. Пас? Тобі ж треба був пас, але ні, не краще. Ближні захист і кидки теж не краще. І це що я назвав не на 1-2 скіли гірше, а на 5. Що краще у Рипана? Дальні, км, прохід. Ну і досвід Ініхова в два раза більше.
А що таке лей ап? Це прохід під щит і кидок, в одному випадку з бк 13 це зайшло, але ймовірність що це буде заходити завжди менше ніж у гравців з бк 18+. Ну і ти сам казав що прохід це не про під щит. Для мене лей ап це комбінація прохід+КуС+Ближні. Дальні до цього ніяким боком не відносяться.
Я не хочу навіть коментувати всі твої рішення, бо це неможливо коментувати, я просто буду дивитись на результат.
Нормал проти збірної у якої нема шансів виграти, це топ рішення, ну просто забили нам на 5 очок менше ніж могли б. Чекаємо Дедечка в найближчий час в основі (не дарма ж ти його купив), під приводом що у нього буде пас краще ніж у Яцика і Кучеревського. Це взагалі треш, вибір гравця обумовлювати тим що у нього один навик краще ніж у інших, а на всі інші скіли забивати.

This Post:
00
297125.269 in reply to 297125.267
Date: 7/2/2024 5:09:31 AM
SUMY DEVILS
II.2
Overall Posts Rated:
13321332
Та не треба мені твої файлики, ти займаєшся херньою, досліджуєш рандом? Ну удачі тобі в цій нелегкій справі)

Advertisement