Ahojte!
V pondelok sme porazili Wales 83-109 s uplne novymi hracmi, co je potesujuce a prijemne ma prekvapil aj rating vnutorneho utoku.
Dnes hrame dome proti Andorrskej U21, ktora je vo svete 77. v rebricku a my sme 16. Medzi timami je velky rozdiel v rankingu a je to vidno aj na zlozeni timov, i ked maju jedneho velmi perspektivneho 19 rocneho guarda.
Andorra hra vzdy vonkajsim utokom, co nam ulahcuje tvorbu taktiky.
Z timu boli vyradeni vsetci 21 rocni hraci aby sme mohli naplno testovat 20 rocnych hracov.
Do timu som zobral este dvoch 20 rocnych hracov a obaja su guardi.
Jeden je guard Jaroslav Turcan, ktory bol zraneny 2 tyzdne ale hned v prvom zapase spat sa opat zranil na dva tyzdne. Takze si zahra naostro az v kvalifikacii.
Druhym je Gustav Slabenak, ktory dobre trenuje tuto sezonu a preto sa dostal do kadra.
Po tychto vsetkych vymenach je v time nalada 1, takze sa to este viac odrazi na ratingoch.
Dnes budeme hrat opat dovnutra, pretoze super hra vzdy osobnu obranu a vtedy je lepsie hrat na silnejsiu stranku.
Na dnes bol zvoleny kader:
PG: Neslusan/Jasensky/Vrecko
SG: Slabenak/Szamosi/Vrecko
SF: Vlasic/Dubravcak/Vlasic
PF: Capela/Lahky/Smola
C: Nota/Karcak/Smola
Extra: PG Turcan (zraneny)
Zmeny oproti zapasu s Walesom:
Na SG je starterom Slabenak, ktory rychlo trenuje v tejto sezone a napriek vidietlne nizkemu platu je to kvalitny hrac, ktoremu dost stupne plat. Nahradnikom je Szamosi a rezervou Vrecko.
Taktiku hrame Look Inside (Pozri dovnutra), pretoze ma potesili ratingy minuly zapas a treba skusit, ci take budu dlhodobo.
V obrane hrame Zonu 3-2, pretoze super hra kazdy zapas vonkajskom
Tak dufam, ze o 19:45 bude svietit cierny vysledok na U21 stranke.
Asasasa