1. Jeigu 2 rungtynes prieš playoffus yra sezono vidurys (dar anksčiau), tai patyliu... ;]] + Pažiūrėk taktikas mano, kad jos visą laiką buvo tos pačios ir aš nežaidžiau, o ekipa tik vegetavo. 4 sezoną pralaimėjau Dreliui playoffuose, kurio istorija nuo III į LBBL kylant kiekvieną sezoną žinom, kitais metais laimėjau savo lygą, vėliau iškart patekęs į II patekau į finalą, o dar kitą sezoną nugalėjau BC Tornadą, kuris 2 ar 3 metus iš eilės apteko į LBB taurės finalą. :) Nemanau, kad man visa tai pavyko vien atsitiktinumo dėka.
2. O iš tų 4 pergalių pats 2 iškovojai PL, taurėj laimėjai po mano nusimotsimo, kad KaWarską nugalėčiau, o iš tų visų tavo pergalių prieš mane net 3 iškovojai namie. Džiaukis, kad prieš mane kliūna lošt namie, kaip ir šį sezoną bus, o tai vargu ar čia galėtum girtis tom savo jau pergalėm (kaip pats minėjai PL) prieš mane.
3. Visas pareigas aš atlieku normaliai, taip, kad nebeskleisk erezijų net nežinodamas kaip kas ką atlieką.
4. Žaidžiu už tave vieną sezoną ilgiau, bet ir LBBL žaidžiu tą patį vieną sezoną ilgiau. ;]]]]
Last edited by Kirkas at 9/9/2009 1:06:55 PM