Nisam ni sumnjao u tvoju kreativnostJos samo kad bi stavio prioritet reprezentaciju ispred svog kluba gde bi nam bio kraj ;)
Ako se ne secas pre 7 sezona sam i uradio neka 3 resenja, ali mislim da su neki kompleksi proradili i nije bilo Boga da ti stavis "moje resenje" :)))Hehe... nisam vise dizajner, sada sam programer ;)
Nazalost Dumba za te pare mozes da uzmes samo jednog... npr. onakvog kao sto sam ja ako ti ga neko da na snizenju za 7 milki ;)
Nazalost Dumba za te pare mozes da uzmes samo jednog... npr. onakvog kao sto sam ja ako ti ga neko da na snizenju za 7 milki ;)a kes od ranije ne racunas. znas valjda koliko se zaradi od finala konferencije i od velikoh finala. a da, ne znas jer nikad nisi bio tamo :))))
Eh bre Dumba zar bas sad moras da menjas te tvoje pacere... ja se spremio da ti ocitam bukvicu ove sezone. Kao uvod pred 2032. a ti tako... c,c,c,c,c nemas ti te pare da kupis ni dvojicu od 200k plate Dumba, nemas ;)P.S.Znas li koliko ce ti pasti poseta sada pri masovnoj prodaji "zvezda" tvog tima?