נקודות כללי --------------------נקודות המחזור--------------------------שם משתמש
oded--------------------------------------------5--------------------------------------32
shoko5-----------------------------------------7---------------------------------------32
Arbelon-----------------------------------------7----------------------------------------31
omer--------------------------------------------5--------------------------------------30
King Babar-------------------------------------6---------------------------------------30
tomerkish999*--------------------------------3-----------------------------------------28
undergiver*------------------------------------8----------------------------------------28
sherreman-------------------------------------6----------------------------------------28
Damnation-------------------------------------3----------------------------------------27
aizen93----------------------------------------5----------------------------------------27
Gabi---------------------------------------------5----------------------------------------27
s111golan-------------------------------------5-----------------------------------------23
naor100----------------------------------------4----------------------------------------18
טוב, מחזור ראשון בשיטה החדשה.
קודם כל, שאפו ענק למוטי שמנחש טופס מלא, ובשיטה קשה הרבה יותר מקודם
שיסלח לי על זה שאני עדיין בשלב ההכחשה על זה שהוא לקח לי את המקום הראשון בבית, כשיעבור לי אברך אותו גם על זה
:)
אשמח לשמוע תגובות על השיטה, כי ברור לי מההימורים שיש אנשים שעדיין לא קלטו לגמרי איך זה עובד.
מי שהימר לא לפי הכללים, הנקודות חושבו לפי הסימונים ושלחתי לו מייל עם הסבר נוסף.
כולם מוזמנים להציף אותי במיילים עם שאלות אם יש כאלו
תרגישו חופשי לרשום האם אתם בעד\נגד להמשיך בשיטה הנוכחית
בנתיים המחזור הבא יהיה ניסיון נוסף של שיטת ההפרשים