Definitivno je bolje da se podele utakmice u dva termina. Mislim da bi bilo koje vreme izmedju 17:00 i 21:00 bilo ok (mada sumnjam da je potrebno vise od pola sata, maksimalno jedan sat vremena razlike izmedju termina za te dve grupe)
mene interesuje kad ce biti napravljena V liga u srbiji?elem, ovaj format liga dozvoljava registraciju ukupno 1360 timovi u srbiji, a sada je vec 1000 timova registrovano...
shto se tiche raspodele kada ko igra, mislim da je loshe podeliti termine u okviru jedne konferecnije ili lige, jer se moze dogoditi da dodje do kalkulacija pogotovu na kraju sezone... pogotovu ako je razlika u terminima 2-3 sata, jer ce uvek ostati dodatnih 10min za promenu taktike, kako bi se eventualno dobudzio entuzijizam, jer je recimo konkurent izgubio utakmicu...zato bi trebalo da podela bude na nivou cele jedne lige - dakle, cela liga (obe konferencije) igraju u istom terminu... jedino shto bi mogla da se odradi ili random podela ili podela po principu svaki drugi - pa da od 85 liga, 43 igra u 18h, a da 42 igra u 20h ili 21h (u zavisnosti koji su termini slobodni)...s tim shto bih ja odabrao da oba termina budu ranije (recimo 15h i 18h)... primera radi, u subotu se igra redovno kolo, ljudi izlaze totokom vikenda, a verovatno bi hteli da znaju rezultat utakmice, a da pritom ne moraju da chuche do 23h uveche ispred kompa