To niech chociaż głosy poparcia się pojawią. Może wtedy przeciwnicy tej "reguły" zrozumieją, że są w mniejszości. Jeżeli oczywiście są tu użytkownicy, którzy nie zgadzają się z żadnym z postulatów mojego posta.
BB Poland zawsze było bardzo liberalnym forum, na którym pozwalamy na bardzo, bardzo wiele. Dlatego postaram się już nie puszczać takich postów, bo powiecie, że GM'y (a zwłaszcza taki jeden) chcą zaprowadzać swoje reguły i wszystko staje się zabronione. Przyklejam sobie dziś na monitor regulamin forum. Wszystko co nie jest tam zakazane jest dozwolone. A reszta w rękach społeczności.
myślę, że jest sporo w tym racji, niemniej jednak cięzko to załatwiać czarno-biało.
Fajne było to jak kto.ś podał skille francuzai się każdy zastanawiał nad jego jakością..nawet ci którzy nie zerkają na forum codziennie.
Dla dobra repry jestem przeciwny jakiemukolwiek publikowaniu naszych graczy, lub jako czystą reklamę. Natomiast inni gracze to inna sprawa. Sam kiedyś szukałem statów umieszczonego u nas grajka by zobaczyć ile mojemu jeszcze brakuje.
Reasumują:
jestem przeciwny tworzeniu wątków tylko z graczami, przeciwny reklamowaniu swoich graczy, przeciwny dla umieszczania naszych kadrowiczów lub z szansami na kadrę, natomiast jeśli w rozmowie w wątku czik czak lub innym gdzie toczą się ogólne rozmowy ktoś przytoczy zagranicznego grajka jako powiedzmy zobrazowanie swojegotoku treningowego lub jako np ciekawostkę...to czemu nie?