Vidim da ste opet počeli bez mene...sram vas bilo...
Kak ste ono rekli?
@Marijoh: da znaš da je ovo već frustrirajuče...neću kupit samo još jednog centra tek toliko da popunim mjesto u momčadi, a definitivno mi treba igrač koji može pokriti prodaju Bahara da se mogu nositi sa svima vama i da eventualno bude glavna zvijezda nakon što prodam Metzlera...prošao sam TL uzduž i poprijeko i locirao sam tri igrača koji bi zadovoljili moje vrlo visoke kriterije...prvi i najbolji među njima mi je cjenovno otišao izvan dosega, drugog mi je ispred nosa maznuo naš novopridošli Valerossi kojem je pomogao pad BB i treći mi pobjegne danas jer je profesoru bilo sila na WC...znam da su to slatke brige u odnosu na tvoje, ali pun sam ko brod a nemogu ništ kupiti i to me već jako ljuti...
@Veceo: pa pozdrav i tebi...a otkud ti ideja da te mi tu želimo...budi nježan... ;-)
@Kivan: tu se djelomično moram složiti s Marijom...kaj bi radil da nemaš nas...dobro, nemoraš biti prisutan 24 sata na dan, 23 je sasvim dovoljno =)))
@Moa: evo bivši kolega je sletio k nama u ligu na tvoje mjesto...nemoj da ti se to ponovi ove sezone...
I na kraju prvih 5 utakmica u sezoni su one koje sam očekival dobiti i koje moram dobiti ako želim ostati u ligi...opet će Metzler morati na prekovremene...jadnik...