BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224226.26 in reply to 224226.25
Date: 8/22/2012 6:59:04 AM
planets and stars
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
6767
Second Team:
planets and stars II
Za prolaz skupine trebat će dobiti Litvu. Prije te utakmice bismo trebali imati 4 pobjede s laganicama. A s Litvancima bismo mogli igrati tragaonu. Svakako će trebati nastojati da nam glavni igrači imaju što bolju formu za tu utakmicu.

This Post:
00
224226.27 in reply to 224226.25
Date: 8/22/2012 7:11:35 AM
Overall Posts Rated:
13811381
Zadnje samo što ću pitat je da prokomentirate skupinu i to je to.

Zahebano ful. Na prvi pogled zgleda kao OK skupina, ali kad malo dublje pogledaš, frka. Još mislim da sa sadašnjim momčadima ćemo od ovih jakih najlakše dobiti Slovačku.

Prve dve OK, idu sa laganicom, ali Estonija je već ultra gadna odn. brijem da ih jako teško uopće i možemo dobiti, čak bi rekao da bi oni mogli i zasjesti na vrh skupine. Onda opet laganica sa Cimrujem. E sad dalje je predaleko prognozirati, treba vidjeti kako će zgledati uloženi trud ostalih konkurenata do tada.

U svakom slučaju, teško kemijanje sa entom će biti potrebno, možda već bi trebalo puknuti trgaonu sa estonijom, hm, hm, treba dobro razmisliti o tome na pivi s BB ekipom

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
This Post:
00
224226.28 in reply to 224226.26
Date: 8/22/2012 7:19:19 AM
Overall Posts Rated:
9999
Bok,

Evo par pitanja za kandidate:

1. Koje su aspiracije kandidata ( prolazak grupe, četvrtfinale, gradnja sustava igre, finala itd )?

2. S kojim rosterom igrača izbornik misli igrati u ovoj godini da se izbjegne prodavanje igrača stranim momčadima koje ih upitno treniraju a i bitnije je u kakvoj ih drže formi. Pitanje je možda čudno ali s druge strane i nije jer se uvijek plaće da igrači odlaze jer ih se stavlja na prodaju u zadnji čas a potencijalni kupci u toku sezone potroše sredstva na bezveznjake. Tako rade i drugi pa zašto nešto uspješno ne bi i mi kopirali.

3.Mislim da je ntko pitao ali nisam vidi suvislog odgovora. Koja je ključna pozicija koju izbornik vidi da se igrači sustavno treniraju i forsiraju u formi za to mjesto.

Lp

This Post:
00
224226.29 in reply to 224226.28
Date: 8/22/2012 7:28:11 AM
Overall Posts Rated:
979979
evo, mene zanima oće se novi izbornik javiti u vezi petroše s nekakvom idejom da se specijalizira za nekakav napad (po mogućnosti za nešto drugo nego selestrin)
jer tužno je da se i on i selestrin možda razvijaju u istom smjeru, pa da za 3 sezone imamo 2 identična igrača

znam da je petroša radi propuštene pola sezone i par ozljeda klasa ispod selestrina, al opet mislim da ima šanse za reprezentaciju. a nikad se nitko nije javio u vezi njega

This Post:
00
224226.30 in reply to 224226.28
Date: 8/22/2012 8:19:51 AM
Overall Posts Rated:
13811381
Mislim da sam u velikom postotku dao odgovor na tvoja pitanja u svojim prijašnjim postovima. Ali evo ukratko novih:

1. Prolazak grupe je prvi i osnovni cilj, sve više od toga je samo bonus. Mislim da nema potrebe obećavati brda i doline, kad je realnost takva kakva je.

2. Vlasnici sadašnjih igrača su ozbiljni menadžeri, bilo naši, bilo stranci (sve prvoligaši), tako da se sa istima, pretpostavljam, može sve dogovoriti. Direktno što se tiče stranaca, pošto su prvoligaši, mislim da je i njima u interesu visok nivo forme, i trening ukoliko nisu prestari sami igrači. Ovo sa plaćama i kupovinom, iskreno, nisam baš u potpunosti shvatio, možda da malo podrobnije pojasniš šta si mislio.

3. Pa po meni je krilo (SF) glavna pozicija, i smatram da bi idealna petorka bila sastavljena od 4 krila (2 vanjski fokus, 2 unutarnji; po potrebi i 1-3, oli 3-1) i jednog zvjerskog centra. Koliko vidim kod ostalih repki čini mi se da i globalno to viđenje sve više nastupa.

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
This Post:
00
224226.31 in reply to 224226.29
Date: 8/22/2012 8:23:18 AM
Overall Posts Rated:
13811381
evo, mene zanima oće se novi izbornik javiti u vezi petroše s nekakvom idejom da se specijalizira za nekakav napad (po mogućnosti za nešto drugo nego selestrin)
jer tužno je da se i on i selestrin možda razvijaju u istom smjeru, pa da za 3 sezone imamo 2 identična igrača

Zašto ne imati dva identična kvalitetna igrača. Ali dobro, može se dogovoriti usporedbom gdje da se kod koga pomakne fokus. Pošalji mi na PM skilove da vidim o čemu pričamo.

This Post:
11
224226.32 in reply to 224226.31
Date: 8/22/2012 8:25:57 AM
Overall Posts Rated:
979979
hoću ako budeš izabran :P

This Post:
00
224226.33 in reply to 224226.32
Date: 8/22/2012 8:27:33 AM
Overall Posts Rated:
13811381
Pošalji mi svejedno, jer znam skilove Selestrina (Styx mi je šogor), za usporedbu. A i zanima me

Last edited by LA-Kasie K. at 8/22/2012 8:28:04 AM

From: Jukic
This Post:
00
224226.34 in reply to 224226.33
Date: 8/22/2012 9:45:45 AM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
484484
Evo ga da i ja odgovorim na onih par pitanjaca dakle skupina ... dosta teska rekao bih ali prolaz nikada nesmje dolaziti u pitanje.
Glavna tri protivnika estonci, Litavci i Slovaci
Prednost ispred prva dva navedena je ta sto ce oni prvo igrati medjusobno ... vjerojatno i potrositi ent na toj utakmici tako da bi mi mogli na kraju s lakocom kalkulirati kako odigrati koju utakmicu, sto se tice slovace jaka reprezentacija ali opet da se kalkulirati u slucaju poraza od estonije ili slovace ide se na trgaonu i tu je kraj price sa dobrim entom svaka momcad je pobjediva ;)

1. Sve ispod prolaska grupe bi bio cisti promasaj ... za daljni tijek turnira se samo moraju posloziti kockice sto ent sto protivnici i njihov ent ... realno gledajuci sve je moguce

2. Upravo najvaznija stvar od svega ... u slucaju da postanem izbornik u momcad ce ulaziti samo igraci pouzdanih managera koji znaju odrzavati formu i sprremni su zadrzati igrace ... jer nije nam potreban igrac od 500k place sa nedovoljnom formom i slicno

3. SF/PF naravno sa te dvije pozicije se moze pokriti u slucaju slabije forme sve ukupno 4 pozicije C/PF/SF/SG ;)

dalje sto se tice petrose i selestrina zasto ne slican trening ... iako meni osobno se petrosa puno vise svidja za unutarnje pozicije dok bi selestrina koristio za cistog sf-a naravno u slucaju dobrog daljnjeg treninga ... no tu se netreba zaboravljati i maloga Rosandu koji je odlican igrac jako slican prvoj dvojici navedenih ... tako da kroz 2 sezone bi mogli imati tri jako slicna i kompletna igraca ... zasto ne jednoga vise spec za unutarnje taktike dok dvojica mogu ici za vanjske ili obrnuto (ovo su vec slatki problemi)

Message deleted
From: LooKA

This Post:
00
224226.36 in reply to 224226.34
Date: 8/22/2012 10:09:39 AM
Overall Posts Rated:
246246
ja imam samo jednu molbu,posto se ne sjecam kad je bilo ovolko aktivan nam forum da probamo barem zadrzat tu nekakvu aktivnost i nakon izbora,to ide sve,od buduceg izbornika,do kandidata i svih nas koji kolko tolko sudjelujemo da se barem po necemu razlikujemo od svima nam dragih politicara i da opet ne bude tresla se brda,rodio se mis...
realno da nas 10 aktivnih uzme nekog potencijalnog reprezentativca i da ga razvija,za 5,6 sezona mozemo imat repku za vrh...
eto tolko od mene,ja se vise nemam u planu mjesat uopce u ovaj dio rasprave dok sve ovo ne zavrsi ;)

i sretno svima,nek pobjedi najbolji ;)

Advertisement