BuzzerBeater Forums

BB Hellas > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
231071.26 in reply to 231071.25
Date: 11/29/2012 11:49:37 AM
Overall Posts Rated:
3636
Πού το ξέρεις πως ξέρεις λιγότερα από μένα; χιχιχι

Το αφήνω εκτός εκείνο το κομμάτι γιατί θεωρώ προτεραιότητα να ανέβει η μεγάλη εθνική.
Η εθνική Ελλάδος που σήκωσε το ευρωπαϊκό και ήρθε δεύτερη στο παγκόσμιο είχε μέσα παίκτες που παίξανε σε μικρές εθνικές απλώς χωρίς απαραίτητα μεγάλους τίτλους (παρότι γενικά η Ελλάδα έχει και φυτώρια και αντρική ομάδα ισχυρή).

Οι παίκτες που το σηκώσανε κιόλας με τις μικρές εθνικές (βλέπε Κακιούζης) ήταν ελάχιστοι. Εννοείται ότι στην πραγματικότητα πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο. Στο λέω αυτό σαν προπονήτρια. Η ψυχολογία μπορεί να φτιαχτεί μέσα σε ένα τρίλεπτο μετά από 4 απανωτά τρίποντα. Κι ας έχεις 5 συνεχόμενες ήττες.

Η επιλογή των 18χρονων θα γίνει αποκλειστικά με βάση τις πληροφορίες που θα δώσουν οι ιδιοκτήτες/τριές τους για το potential και για τα skills τους.

Αν φανεί πως ένας παίκτης που αξίζει τον κόπο δεν προπονείται στην ομάδα του... δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Ή καίγεται ο παίκτης και μπαίνει κάποιος άλλος ή πείθεται ο ιδιοκτήτης του να τον πουλήσει ή να τον προπονεί.

Είπα πως τις πρώτες 2 εβδομάδες θα υπεραυξήσω το χρόνο παρουσίας μου στο παιχνίδι επειδή ακριβώς πρέπει να δω η ίδια για τα χαρακτηριστικά των παιχτών. Γενικά θέλουμε παίκτες με δυνατότητες βελτίωσης, οι οποίοι να ξεκινάνε από μία σχετικά καλή βάση.

Δε λέω τώρα τα κατώτατα όρια επειδή δεν έχω ιδέα τι παίκτες έβγαλε φέτος το ντραφτ.

Last edited by Libertade at 11/29/2012 11:52:45 AM

From: tzilardino

To: manu
This Post:
00
231071.29 in reply to 231071.28
Date: 11/29/2012 12:30:29 PM
Overall Posts Rated:
302302
καλα το τελευταιο εννοειται...τα εξελακια θα ειναι ετοιμα το σκ ολα ανανεωμενα και στην διαθεση του προπονητη.

απο εκει και περα θα δωσω το skype μου και το κινητο μου στον προπονητη που θα εκλεγει για να συνομιλησουμε ετσι ωστε να ρωτησει οτι θελει (ετσι εκανα και με τον ακαγε τοτε και λειτουργησε τελεια) δοξα τον θεο υπαρχουν πολλες ερωτησεις

αυτα απο εμενα...

αααα και αλητες μπορει να με ψηφισατε τις προηγουμενες σεζον αλλα μολις βγηκε γυναικα στο φορουμ μιλατε...σαν δεν ντρεπεστε :P
δειτε την προηγουμενη φορα εκλογων...πολλοι λιγοι μιλησαν και σπασαμε ρεκορ ψηφων! ου

(πλακα κανω)

This Post:
00
231071.30 in reply to 231071.29
Date: 11/29/2012 12:43:22 PM
Overall Posts Rated:
151151
μονο που ο κοσμος εδω πρεπει να ψηφισει συνετα και συμφωνα με την εμπιστοσυνη που εμπνεει ο καθενας και οχι με το φυλο (αλιμονο δεν εχουμε καλλιστεια εδω)

γενικα η πιο ολοκληρωμενη εικονα Προπονητη που δειχνει να πειθει μεχρι στιγμης ειναι του Αρη, γιατι εκτος των αλλων ειναι και συνδυασμος 3 χρηστων αρκετα εμπειρων και επιτυχων.

{Αρα μαρτυρησα τι θα ψηφισω...}

This Post:
00
231071.31 in reply to 231071.27
Date: 11/29/2012 12:44:50 PM
Overall Posts Rated:
3636
Γεια σου AlphaWolf!!!

Βασικά είναι έξυπνο εκ μέρους σου να θέτεις μια ερώτηση και να θεωρείς ότι οποιαδήποτε απάντηση θα είναι χαζή. Αλλά δεν είναι απαραίτητα βοηθητικό. Θα ήταν ίσως πιο δημιουργικό να θέσεις κάποια κεντρικά ερωτήματα και να περιμένεις απάντηση από όλους τους υποψηφίους. Από την άλλη, λάθος μου κι εμένα που απαντάω σε όλα τα ερωτήματα. Απλώς σήμερα είναι μέρα αγώνα οπότε είμαι μέσα και βλέπω τι γράφεται.

Α. Οι παίκτες προπονούνται από τις ομάδες τους αλλά είναι κίνητρο να προπονούνται από τις ομάδες τους όταν παίζουν και στην εθνική. Εγώ προσωπικά τους προπονώ ούτως ή άλλως αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα.

Β. Πάλι προσωπικά, έχω προπονητή superior, και κάθε εβδομάδα ανεβάζω κατά ένα, τουλάχιστον ένα skill των παικτών που βάζω για εξέλιξη. Αυτό δείχνει ότι τους προπονώ. Πιθανότατα με καλύτερο προπονητή είναι μεγαλύτερη η βελτίωση και σε περισσότερα χαρακτηριστικά. Αν μετά από 2 εβδομάδες ένας παίκτης δεν έχει δείξει βελτίωση φεύγει.

Κλεινοντας θα ηθελα να προτεινο στην κοινοτητα οτι καλο ειναι να εχουμε εθνικη στρατηγικη στην
μικρη εθνικη ωστε φευγοντας καποιος μανατζερ και ερχομενος καποιος αλλος το εργο να συνεχειζετε
και οχι να μενει στην μεση η να ξεκιναμε με νεα πλανα που να κοβουν την προσπαθεια στην μεση...
Θα προτεινα να γεινει μια ομαδα απο τους καλυτερους και εμπειροτερους χρηστες μαζι με τους μανατζερς
που περασαν απο το τιμονι τις εθνικης που θα μπορουσαν να φτοιαξουν ενα πλαισιο ειδικα για το ενα απο
τα δυο κομματια που χωρισα πριν την μικρη εθνικη(προπονησης-αγωνιστικα) και να εφαρμοζεται ευλαβικα
απο τον εκαστοτε προπονητη τις μικρης εθνικης και τους βοηθους του...και φυσικα αναφερομαι στο κομματι
προπονηση και το τι πρεπει να προπονουν οι χρηστες τις ελληνικης κοινοτητας και οχι μονο...το αγωνιστικο
κομματι ο εκαστοτε εθνικος προπονητης να εχει την απολυτη ελευθερια στις κλησεις παικτων αλλα και με τι
συστημα θα κατεβει γνωριζοντας ομως οτι η κοινοτητα περιμενει επιτυχιες και θα κριθει και απο τα αποτελεσματα.

ΥΓ1 θα ηθελα επισις οποιος προπονητης τελιωνει την θητεια του να παραδεινει οτιδιποτε στοιχεια εχει για την
ομαδα ωστε η μεταβαση να γινεται γρηγοροτερα απο τον ενα στον αλλο...και μιλαω για πινακες-εξελακια και
οτιδηποτε αλλο μπορει να υπαρχει..

Μου αρέσουν πολύ αυτές οι προτάσεις... Σε περίπτωση που οργανωθούμε και γίνουν δεκτές αποσύρω την υποψηφιότητά μου γιατί είμαι σίγουρη πως δεν είμαι επαρκής. Αλλά θα βοηθήσω αν ζητηθεί.

tzilardino υπήρξες αγαπημένος μου προπονητής (ηλεκτρονικά) και ο manuwalde αν θυμάμαι καλά το όνομά του.

This Post:
00
231071.32 in reply to 231071.31
Date: 11/29/2012 12:54:40 PM
Overall Posts Rated:
302302
μην με κανεις να κοκκινισω βρε...την δουλεια μου εκανα (οπως λενε και στις ταινιες)

χαχαχ

περα απο την πλακα μπορει μεσα απο την συζητηση να βγει κατι καλο και να γινει μια ομαδικη ομορφη δουλεια!

μπορουν ακομα και μετα το περας των εκλογων ατομα να προταθουν για να βοηθησουν....

θεσεις θα βρεθουν και ετσι ισως γινει κατι ακομα καλυτερο...

This Post:
00
231071.34 in reply to 231071.28
Date: 11/29/2012 1:06:18 PM
Overall Posts Rated:
66
Καλησπέρα σε όλους

Θα ήθελα και εγω να πω δυο λογάκια για την εθνική ομάδα των νέων μιας ικαι είπα φέτος και εγω να βάλω υποψηφιοτητα για να πάρω τα ινια της εθνικής ομάδος νέων(αν και δεν το βλέπω καθώς υπάρχουν managers που είναι και ποιο πολλά χρονια στο παιχνίδι απο έμενα συνεπώς ποιο πολύ εμπειρία)
Διαβασα προσεχτικά τα προηγούμενα μυνήματα ενα προς ένα και απο δικιας μου μεριάς έχω να πω τα εξής τους λογους που βάζω υποψηφιοτητα αλλα και γιατι πρέπει να ψυφίσεται το προσωπό μου!!!!

1ον) Είμαι στο παιχνίδι από την seson 9 και έχω δει ταλέντα και σίγουρα πολύ καλούς Έλληνες παίχτες που βγαίνανε απο τα draft και τους προπονούσαμε με ενθουσιασμό γιατί θέλαμε να ανέβουν συνεπώς είχαμε την επιθυμία της βελτίωσης του παίχτη. (οι παλαιοτεροι θα θυμούνται οτι όλοι περιμέναμε τα draft για να πάρουμε κανέναν καλό παίχτη για να βελτιωθεί η ομάδα μας) Οχι οτι τώρα δεν βγαίνουν καλά draft αλλα δυστηχώς θα πρέπει να δώσεις πολύ χρόνο σε νέους παίχτες για να αναίβουν skills
2ον) Η ομάδα μου στηρίζεται στην φιλοσοφία νέων παιχτών όπου τους ετοιμάζουμε και τους πουλάμε για να κάνουν λαμπρή καρίερα σε μεγάλες ομάδες (μπορείτε να μπείτε να δείτε τους πάιχτες που ο μεγαλύτερος είναι 20 χρονών
3ον)Έχω την εμπειρία καθώς έχω ασχοληθεί παρα πολύ (εμπρακτα μιλαώ πάντα) με την προπόνηση νέων παικτών και την γρήγορη βελτίωσή τους (level up, pop up κτλ)
4ον) Όπως θα δείτε και στο roster μου ήδη ένας παίκτης 20 χρονών μόνο παίζει στην εθνική ομάδα της χώρας του και ήδη είμαι σε επικοινωνία με άλλους δύο manager για αλλους δύο παίχτες αν όχι φέτος για του χρόνου σίγουρα εαν εξελιχθούν όπως έχουμε προβλέψει.

Για όλους τους παραπάνω λόγους θεωρώ οτι θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στο τιμόνι της εθνικής
ΣΗΜ1:Δεν θελώ να αναφερθώ για τον χρόνο καθώς στα τόσα χρόνια που πάιζω το παιχνίδι θεωρώ οτι ειναι ακαταμέτρητος
ΣΗΜ2:Συμφώνω απόλυτα με τον manu καθώς πιστεύω οτι θα πρέπει να υπάρχει η συγκεκριμένη ενημέρωση για λόγους συνεργασίας του παλαιού και έμπειρου με τον νέο και πρωτάρη
ΣΗΜ3:Σε ότι αφορά την ομάδα υποστήριξης προτείνω μέσα από αυτό το νήμα ότι οποιος υποψύφιος θέλει, να βοηθήσει μέσα από κάποιο άλλο πόστο την εθνική ομάδα νέων (Scout, βοηθός κτλ).

Το τελευταίο το λέω καθώς θεωρώ οτι επειδή ειναι θέμα εθνικό θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μας την νέα γενιά ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΨΗΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

From: Getho

This Post:
00
231071.35 in reply to 231071.31
Date: 11/29/2012 1:06:20 PM
Overall Posts Rated:
162162
mamuvalde γράφεται :Ρ

Φυσικά συμφωνώ με τον φίλο Manu για το πλαίσιο...

Επίσης πιστευω οτι ο νεος προπονητής θα πρέπει να εντάξει κάποιους απο τους υποψήφιους (αυτους που δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον) δίνοντας τους κάποιο αντικείμενο στην ομάδα (υπάρχουν πολλά π.χ. παρακολουθηση μιας γενιας) ωστε και αυτος να ελαφρυνθει απο τον ογκο δουλειάς που τον περιμένει αλλα και οι υπόλοιποι να αποκτήσουν κάποιες εμπειρίες και να είναι πιο έτοιμοι στο μέλλον για μια πιθανή διαδοχή...
Με λιγα λόγια μονο καλο μπορεί να κάνει αυτο..

Προσωπικη εκτίμηση αναφέρω..

This Post:
11
231071.36 in reply to 231071.35
Date: 11/29/2012 1:36:00 PM
Overall Posts Rated:
186186
Λοιπον ως μελος της ομαδας που κατεβαινει υποψηφιος
ο tapoutos7
ηθελα να πω και γω δυο λογια...
Ειπα στον κουμπαρο μου , οταν μου ζητησε να συμμετασχω σε αυτο το σχημα....
Οτι θα τον στηριξουμε και εγω και ο Σταυρος με τις γνωσεις μας και την αγαπη στο παιχνιδι...
και θα προσπαθησουμε και οι 3 για το καλυτερο...
Ο τζιλαρντινο ειναι γειτονας και θελω να πιστευω οτι θα μας μεταφερει με τον καλυτερο τροπο τις γνωσεις και τις εμπειριες του!

ισως το θεμα της προπονησης ειναι το πιο δυσκολο και σημαντικο κομματι
απο ολα
εκει θα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι
και εκει θα πρεπει να επενδυσουμε ωστε να εκμεταλευτουμε τα φιντανια μας
και στην μεγαλη Εθνικη....

αυτα ολα σιγουρα μπορουν να επιτευχθουν ακομα καλυτερα
οταν ειτε εθελοντικα
ειτε ακομα και με ορισμο...
μπορουμε γενικα να βαλουμε( για παραδειγμα με ψηφο στο φορουμ )μια ομαδα 5 ατομων ισως...
των σοφοτερων, οι οποιοι θα ¨βοηθουσαν¨ και παραλληλα θα ¨ελεγχαν¨ και θα ¨κατευθυναν¨...

----δεν ειναι κακο να εχεις εφορο , μανατζερ , γιατρο , προεδρο ...και γραμματεα!!!!
(για να κανουμε και λιγο πλακα)!

Advertisement