Γεια σου AlphaWolf!!!
Βασικά είναι έξυπνο εκ μέρους σου να θέτεις μια ερώτηση και να θεωρείς ότι οποιαδήποτε απάντηση θα είναι χαζή. Αλλά δεν είναι απαραίτητα βοηθητικό. Θα ήταν ίσως πιο δημιουργικό να θέσεις κάποια κεντρικά ερωτήματα και να περιμένεις απάντηση από όλους τους υποψηφίους. Από την άλλη, λάθος μου κι εμένα που απαντάω σε όλα τα ερωτήματα. Απλώς σήμερα είναι μέρα αγώνα οπότε είμαι μέσα και βλέπω τι γράφεται.
Α. Οι παίκτες προπονούνται από τις ομάδες τους αλλά είναι κίνητρο να προπονούνται από τις ομάδες τους όταν παίζουν και στην εθνική. Εγώ προσωπικά τους προπονώ ούτως ή άλλως αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα.
Β. Πάλι προσωπικά, έχω προπονητή superior, και κάθε εβδομάδα ανεβάζω κατά ένα, τουλάχιστον ένα skill των παικτών που βάζω για εξέλιξη. Αυτό δείχνει ότι τους προπονώ. Πιθανότατα με καλύτερο προπονητή είναι μεγαλύτερη η βελτίωση και σε περισσότερα χαρακτηριστικά. Αν μετά από 2 εβδομάδες ένας παίκτης δεν έχει δείξει βελτίωση φεύγει.
Κλεινοντας θα ηθελα να προτεινο στην κοινοτητα οτι καλο ειναι να εχουμε εθνικη στρατηγικη στην
μικρη εθνικη ωστε φευγοντας καποιος μανατζερ και ερχομενος καποιος αλλος το εργο να συνεχειζετε
και οχι να μενει στην μεση η να ξεκιναμε με νεα πλανα που να κοβουν την προσπαθεια στην μεση...
Θα προτεινα να γεινει μια ομαδα απο τους καλυτερους και εμπειροτερους χρηστες μαζι με τους μανατζερς
που περασαν απο το τιμονι τις εθνικης που θα μπορουσαν να φτοιαξουν ενα πλαισιο ειδικα για το ενα απο
τα δυο κομματια που χωρισα πριν την μικρη εθνικη(προπονησης-αγωνιστικα) και να εφαρμοζεται ευλαβικα
απο τον εκαστοτε προπονητη τις μικρης εθνικης και τους βοηθους του...και φυσικα αναφερομαι στο κομματι
προπονηση και το τι πρεπει να προπονουν οι χρηστες τις ελληνικης κοινοτητας και οχι μονο...το αγωνιστικο
κομματι ο εκαστοτε εθνικος προπονητης να εχει την απολυτη ελευθερια στις κλησεις παικτων αλλα και με τι
συστημα θα κατεβει γνωριζοντας ομως οτι η κοινοτητα περιμενει επιτυχιες και θα κριθει και απο τα αποτελεσματα.
ΥΓ1 θα ηθελα επισις οποιος προπονητης τελιωνει την θητεια του να παραδεινει οτιδιποτε στοιχεια εχει για την
ομαδα ωστε η μεταβαση να γινεται γρηγοροτερα απο τον ενα στον αλλο...και μιλαω για πινακες-εξελακια και
οτιδηποτε αλλο μπορει να υπαρχει..
Μου αρέσουν πολύ αυτές οι προτάσεις...
Σε περίπτωση που οργανωθούμε και γίνουν δεκτές αποσύρω την υποψηφιότητά μου γιατί είμαι σίγουρη πως δεν είμαι επαρκής. Αλλά θα βοηθήσω αν ζητηθεί.
tzilardino υπήρξες αγαπημένος μου προπονητής (ηλεκτρονικά) και ο manuwalde αν θυμάμαι καλά το όνομά του.