Επιστεφω λοιπον μετα απο αρκετο καιρο απουσιας λογω ελλειψης χρονου στο φορουμ!
Δεν ανησυχω γιατι διαβαζα τα παντα εστω και λιγο πιο αργα.Ετσι, φτανουμε στην στατιστικη, της οποιας ειμαι τεραστιος φαν.Πραγματικα η δουλεια που κανατε ειναι ακρως εντυπωσιακη, πιο αναλυτικη και απο στατιστικες στο πραγματικο κοσμο του μπασκετ.Εχω καποιες αποριες αλλα θα τις πω στην συνεχεια.
Αρχιζω με τον πινακα της ιστοριας ζωης των ομαδων.Πληρης, οπως και αυτος που ακολουθει...δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει η Συγχρονη εποχη, Διαχρονικοτητα και η Στιγμιαια Ταση ως συναρτηση του ποσο καλα τα παει ή θα τα παει η ομαδα.Αν και φαινεται σωστο μου αρεσει αρκετα, βεβαια χωρις να εχω καταλαβει απολυτα το πως λειτουργει συνολικα, γιατι ατομικα η καθε εννοια καταλαβα πως υπολογιζεται.
Στους πινακες δεν μπορω να πω κατι, απλα τρομερο υλικο που ουσιαστικα ειναι η ιστορια του Μπαζερ.
Βρισκω πολυ εξυπνη την ΑΔΑ, καταρριφθηκε ο μυθος οτι η II.4 ειναι η πιο ανταγωνιστικη απο ολες.Πως ομως, ο πρωτοεμφανιζομενος στην Α1 Τσουικ, εχει ΑΔΑ 0,50, τον τριτο καλυτερο στην Α1 ενω ειναι τελευταιος αυτη τη στιγμη;Ηταν πραγματι τοσο καλος τις προηγουμενες σεζον που παιζει που τον βαζουν τοσο ψηλα;;
Και κατι αλλο που ισως εχετε καταφερει ειναι αλλος ενας μυθος.Επιτυχημενη ομαδα δεν ειναι αυτη που ανεβαινει τρενο τις κατηγοριες, ουτε αυτη που ειναι στην Α1 για πολλες σεζον.Γιατι συνηθως οι περισσοτεροι και κυριως οι νεοι χρηστες κοιτουν αυτους στις μεγαλες κατηγοριες και τους θεωρουν πετυχημενους ανεξαρτητα την θεση που εχουν εκεινη την στιγμη.
Για να τσιγκλιστουμε λιγο, μια (μικρη) αναφορα στην -μη ενεργη ομαδα βεβαια- του Ασηγκρατητου θα επρεπε να υπηρχε και φυσικα ολων των ομαδων που ειχαν μια αξιολογη πορεια οπως του Κατζα(την πρωην ομαδα) και αλλων, Κατσικακια κλπ.Δεν ηταν τυχαια βεβαια η επιλογη του Ασηγκρατητου, τσιγκλισμα θελατε.Ολα αυτα στα πλαισια της πλακας ετσι...!
Τελος, θελω ξανα να συγχαρω την προσπαθεια σας, αν μπορουμε να πετυχουμε τοσα μεσα απο ενα παιχνιδι, τοτε σαν χωρα μπορουμε σιγουρα να κανουμε πολλα περισσοτερα απο αυτα που κανουμε.Οι τυποι εβγαλαν εξισωση για την αξιολογηση, του εδωσαν και ονομα σαν μαθηματικοφυσικο θεωρημα και μας παρουσιαζουν τα παντα του Ελληνικου μπαζερ μεσα σε 36 σελιδες, για ολες τις ομαδες.Η ΑΔΑ ειναι SOS και οποιος δεν την ξερει, μενει μετεξεταστεος στην ιστορια του Μπαζερ.Ενα μεγαλο ευχαριστω για το υλικο που εχετε φτιαξει!!