Tehát
1) Mi akadálya van, hogy egy főskillekre érvényes minimumot meghatározz?
Fő skilleknek értem az irányítónál a kv+passzt, dh-nál tempó+kv-ét (a dobótáv az lehet egyedi), bedobó mindenben egyedi (sőt azt több vélemény szerint kár is erőltetni az u21-re), a magasaknál meg legyen 14 a védekezés, és 14 a 2 pontos. (pattanó is minimum 12, mert különben satnya a játékos). Nem hiszem, h az kifogás lehet ha nem érik el, akkor mi van? Akkor is az van, hogy a legjobbak kerettagok lesznek.
Továbbá ma is régen is konstansnak számított a magasság, az edző szintje meg az indulóskillek. Ezek sem okozhatnak problémát.
2) Milyen rendszert használtok a scoutolásban? Milyen időközönként keresitek meg a nevelőket? Ha eltér a régi/bevált módszertől
(252291.4), akkor tervezed-e a régi módszer átvételét?
Ez a kérdés csak a mostani IR probléma miatt merült fel bennem, nehogy előfordulhasson a későbbiekben is amennyiben hiba lenne a rendszeretekben.
3)
(252291.10)Pontosan tudom, hogy gyenge draftok is vannak 2-3 szezononként, abból nehéz várat építeni, de ilyenre még nem volt példa, hogy egyik poszton ennyire tré legyen a helyzetünk. Régen is voltak gondjaink ir poszton (tudok ilyenről és azt is, hogy nehéz edzeni őket), de mindig akadt 2-3 valamire való játékos. Sőt, a dh is neuralgikus pontunk, mert sokáig nne mentünk kintről. Volt, hogy csak évente 1-2 edződött, azok társak híján mentek a levesbe, hogy úgy mondjam.
Nem tudták őket kihasználni a kapitányok megfelelő társak hiányában.
Tehát sosem volt kolbászból 1-1 évet leszámítva. Csak annyit akartam ezzel mondani, hogy jobban figyelni kell a következő korosztályokra (is).
Nem tudom hogy néz ki pontosan Kasper, de nem vagyok hülye, hogy ne sejtsem, hogy a fizetése alapján erős játékos.
Legalább 1, de inkább 2 16-os skillje biztos van, mindazonáltal azt viszont tudom, hogy a tempója , lveze fejleszthető - ez meg is történt. Gondolom hasonló mód,mint anno Hubával, akit 21 évesen alig edztek benti skillre, jóformán végig kieget kapott. Ugyanez igaz Czédlire is.
Lehet, hogy nem mondtam újat abból a szempontból, hogy kb ezeket kell edzeni a normális eredményért, ahogy edzetted a tavalyi csapatot, viszont a módszerekben (scoutolás) látok hibapontokat. Arra viszont mondtam módszert hogyan lenne logikus csinálni, ha mégsem úgy teszitek, ahogy ezt megelőzően vendától kezdve cimiig bezárólag minden szöv. kap tette.
A blank meg nem ér sokat.. Tudtál menni a vigaszági döntőn blankot? Nem teljesen! 3-4 embert fixálni kellett!
Másfelől érdemi edzésmunka mellett a klubok nem tudják használni. Csak válogatottnak való vagy azoknak, akiknek mindegy mennyi idő megy az edzett poszton (mert momentán nem edzenek semmit).
Van játékosom, akit pl minden posztra berakott a gép, akkor hogyan blankoljak, hogy normálisan tudjak edzeni mellette?
Na,csak emiatt szar... meg volt itt már NT edzői panasz is rá.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 12/26/2013 8:25:19 AM