...Da i Covica...
cetvorooki je covic ;)
i on nije kriv za "titulu". tek cemo videti za sta je kriv... ali njegov podmladak vam je sigurno kriv sto niste osvojili titulu kada vam je on bio clan ekipe! ovo potpisujem!
ove ostale, ne znam zasto pominjes... dzajica ste oterali kao klasicnog "sakupljaca bakra" (ovaj naziv izaziva divljenje), sada mu lizete gleznjeve...
sto se tice fudbala, partizana i zvezde posebno, mene najvise boli racQ!
samo realno gledam, da niste dobili titulu tole bi verovatno morao dzajicevim stopama... tutnuo vam je 'uki usta i sada ne mozete da lajete na njega, a rado biste.
tema zid placa je otvorena "radi malera" u periodu kada su mi se desavale, za mene nerazumljive stvari, pa sam zeleo da vidim da li se i drugim slicno desava ili je usud samo na meni! ne znam zasto to pominjes... nisam strucnjak za ovu igricu, tu sam cisto iz navike, tako da me cudilo kada promasene taktike i ogromna razlika u platama i ocenama dovedu do pobede protiv superiornijeg tima. plan je bio da je otvorim ranije, kada sma prestao da ulazem u draft, jer sam, dok sam ulagao dobijao krseve do potencijala 7...
umorio sam se :D