BuzzerBeater Forums

Lietuva - II.3 > 28 sezonas

28 sezonas

Set priority
Show messages by
This Post:
00
264025.27 in reply to 264025.26
Date: 12/16/2014 1:04:48 PM
Tigers LT
III.5
Overall Posts Rated:
9191
Nes as ziurejau rungtynes. Bei kada asmenine gynyba, beveik visa laika pries savo asmenini varzova meta :)
Del nuotolio - tai nelabai svarbus dalykas, ypac jei kalba eina apie vidutinius metimus - o 70% metimu buvo butent is vidutinio nuotolio.
Bet vistiek, KAIP gali buti taip, kad SF su metimu 19 ir nuotoliu 12 gali mesti 7/25 pries TOKIA isorine gynyba (maksimum tenai 3-4, ir tai pagal alga nemanau, kad yra)? Absurdas gi.

This Post:
00
264025.29 in reply to 264025.28
Date: 12/16/2014 2:42:45 PM
Tigers LT
III.5
Overall Posts Rated:
9191
Kelia alga visi skilai, tik ne baudos ir isrverme. Aisku, ne taip, kaip pagrindiniai, bet kelia. Uz 12k alga tenai ne turi buti jokiu rimtu skilu. Siaip jeigu butu SF imetes nors 9 is 25, butu kitoks rezultatas (i skirtuma neziurek, realiai porai minuciu iki pabaigos skirtumas budavo 3-7 taskai, po to prasidejo baudas).
Pakartosiu dar karta, labai keistos rungtynes su absurdisku rezultatu - rungtyniu reitingai sako, kad as turejau taikliu metimu pranasuma vos ne 50tsk persvara. Ir tie patys kamuoliai irgi ne tokie turejo buti, nors cia gal ir yra logika - labai mazai pramestu metimu. Pavyzdziui, praeitose rungtynese turejau silpnesne sudeti visiems frontais, o pats varzovas turejo toki pati sudeti, tik dar turejo normalu SF, ir rezultatas buvo labai jau nepanasus - ir rungtynes laimetos +30tsk, ir ta pati lenta buvo mano puseje, ir SF sumete apie 50% metimu, nors ir mete per daug stipresni varzova nei siandien. As net isitikines, jei bus perzaistos rungtynes tam paciam PO, tai toli netoks rezultatas bus :)
Ir dar karta pakartosiu - BB buna tokiu rungtyniu su rezultatu, kuri negalima paaskinti pagal logika. Tikras randomas.

This Post:
00
264025.31 in reply to 264025.30
Date: 12/16/2014 5:08:39 PM
Tigers LT
III.5
Overall Posts Rated:
9191
Alga tikrai kelia. Pas mane buvo keleta variantu, kada identiski zaidejai (net metai) truputi skiresi nepagrindiniais skilais, ir algos buvo toli ne vienodos.
Teoriskai tavo pavyzdzio alga negali buti tokia kaip dabar - po sezono bus perskaiciuota i realia, cia gi matosi, kad treneravo jauna zaideja, pas kuri alga liko dar po praeito sezono.
Na, jeigu kalba uzejo i komandinius reitingus, tai vat dar vienas dalykas: viena komanda zaidzia su tolimais komandiniais metimais 11 pries komandine isorine gynyba 8. Kita su artimais metimais 9 pries gynyba 8. Ataka dominoja ir ten, ir ten, bet viena turi trigubai dominojanti ataka. Kodel ypac sitose rungtynese to dominavo nesimate, nors praeitose rungtynese tai labai gerai matesi? Suprantu, kad gali buti "juoda diena". Bet cia ne realybe, tos "juodos dienos" siame zaidime faktorius - zaidejo forma, kuri buvo tobula.
Reikalas net ne reboundose, nereikia ziureti i skaiciu 27 ir iskart tarti verdikta, o jei ir paziurejai, tai paziurek ir i kita skaiciu - varzovas pramete vos 26 metimus, tai kad ir atkovotu kamuoliu negali buti daug.
Mane daugiau domina kodel TAIP blogai suzaide SF, kuris yra puikios formos, su didesne motivacija, su beveik maksimaliu metimu ir kuris zaide pries daug silpnesni varzova (apie to zaidejo mazesne motivacija bei bloga forma jau nekartosiu). SF, kuris visa sezona atakoja su +50% is zaidimo ir su +40% 3tsk. Ir pries daug geresnius varzovus. O siandien taip suzaide net ne pries lygu SG, o centra su 7 kart mazesne alga, kur yra abejotina isorine gynyba... Tai ir nesuprantu, kas tai buvo? :)

Last edited by Wital LT at 12/16/2014 5:13:05 PM

This Post:
00
264025.33 in reply to 264025.32
Date: 12/16/2014 9:12:39 PM
Tigers LT
III.5
Overall Posts Rated:
9191
1. Pagrindus ismano cia visi, kas zaidzia. Taip, as vadovaujausiu savo mintimis, taciau jie toli nesugalvuoti ir turi dideli pagrinda tiek is savo pastebejimu, tiek ir bendraujant su kitais forumose (ne cia, o rusu krepsinio puslapije skyryje sito menedzerio). Taip, as ne guru, bet ir ne idiotas.
2. Nezinau kokia tenai skaicuokle ir kiek jinai aktuali, taciau as puikiai zinau, kad uz 12k alga zaidejas ne bus geresnis uz zaideja su x7 kart didesniu alga, x3 blogesneje formoje ir dar ir zaidziant ne savo pozicijoje.
3. Abejoju, kad didelis entuziazmas kaz ka reiskia, kada zaidziama atsipalaidave. Pagal tavo teorija apie DMI ir istverme as pats galiu pasakyti, kad vadovaujiesi savo sugalvotom ismintem. Nes istverme 10 - vos ne maksimumas, jei ka. Reitingai skiriasi labai nezimiai? Tu juokauji? Pradedant nuo pagrindu isrinkta ataka-varzovo gynyba, kur zenkliai geresnis rezultatas mano puseje (12-8 pries 9-8), baigiant taskais ant 100 metimu, kur 4 is 5 poziciju mano puseje su vidutiniu pranasumu 23tsk.

Pakartosiu dar karta: taip as ne guru ir nezinau kaip skaiciuojama ta pati DMI. Bet mano asmeniski pastebejimai dave tokius rezultatus, kad as laisvai galiu tvirtinti, kad tas DMI - tikriausiai, paskutinis dalykas, i kuri as kreipsiu demesi. Tegul tai ir ne pagal "zaidimo pagrindas". Taciau tai mano pastebejimas, kurie gal ir ne 100% prie realybes, taciau ir netolokai. Nes mano isvadas visai logiski ir suprantami. Todel mano blaivus protas ir negali suprasti tokio dalyko, del kurio as ir pakeliau sita klausima: KODEL SF su x7 kartus didesniu atliginimu, puikioje formoje, puikiais skilais, su didesniu noru, parankiausioje sau puolimo schemoje taip tragiskai suzaide pries savo oponenta, kuris buvo viskuo blogesnis (nepyk, bet as netikiu, kad jisai turi +19 isorine gynyba, nes taip koks nors DMI sako).
Man logika iesko daug svaresniu argumentu, nei DMI. Pavyzdziui, paieskojau panasiu rungtyniu ir radau puiku pavyzdi: pries pora turu Zal zaide su Night. Tos pacios sudeties, tos pacios taktikos. Ir ka matom? O adekvatu rezultata - jo SF (kuris buvo turguje ir mes ji matem, tai galim drasiai sakyti - su truputi mazesniu puolimo potencialu nei mano SF) sumete kiek norejo pries sita centriuka. Ir rungtyniu reitingai buvo mazesni, ir nusitekimas vienodas, ir net suolelis buvo trumpesnis. Tai kodel pas mane toks keistas rezultatas? Kodel SF taip tragiskai suzaide, nors puikiai rungtyniavo visa sezonu pries visus varzovus. Va sito as ir nesuprantu.

Last edited by Wital LT at 12/16/2014 9:26:34 PM

This Post:
00
264025.35 in reply to 264025.34
Date: 12/17/2014 6:19:47 AM
Tigers LT
III.5
Overall Posts Rated:
9191
Alga - tai tikrai daug geresnis rodiklis nei DMI. Net taisykliose parasyta, kad DMI parametras duoda informacijos ne daugiau nei nulis (rusu kalbos isvertimas). Del istvermes, norejau pasakyti 9 is 10 - vos ne maksimumas.
Vel tavo DMI tau jokios vertos informacija nedave. Vidine gynyba pas zaidejus, zaidziancius SF pozicija buvo 8 ir 10, vidurkis 9. Bet kalba isvis ne apie tai.
Vat mano klausymas, kartoju jau koki karta.
Situacija:
1. SF: Alga 70k. Metimas ore 19, artimas 10, nuotolis 12, 1x1 11, driblingas 13, forma 9
Zaidzia pries:
2. C: Alga 12k, forma 7.

SF sumeta visa sezona net pries rimtus varzovus +50% metimu ir +40% 3pts. Bet sitose rungtynese imete 7/25, net nera 30%. Kas tai buvo? Isorine gynyba +20? Netiesa - pries pora turu buvo identiska situacija, tai SF savo pozicijoje si centriuka apdraske kaip norejo. Kartoju: kas tai buvo? DMI? :-D

Last edited by Wital LT at 12/17/2014 6:23:10 AM

From: minde

This Post:
00
264025.36 in reply to 264025.35
Date: 12/17/2014 6:58:05 AM
No Good News
II.1
Overall Posts Rated:
398398
Second Team:
Backyard Brawlers
Nesupykit vyrai, kad isiterpsiu i jusu diskusija, bet labai ji jau mane sudomino, tad pasigilinau.. Tavo sf Yasan atliko 26 metimus, is kuriu vienas baigesi Aleksejuno prazanga.. Is tu metimu 9 buvo po perdavimo, o 16 per to paties Aleksejuno gynyba.. Po perdavimo pataike 4 is 9 metimu.. Per gynyba metant is vidutinio nuotolio (jumper'iai) pataikyti 2 is 8, ir 1 is 8 tolimu.. Nezinau, kokia to Aleksejuno isorine, bet su ja tikrai nesusitvarke tavo sf Yasan..
Aleksejunas po paso mete 6 metimus, is kuriu artimi buvo pataikyti 3 is 5, vienas pramestas is vidutinio nuotolio.. Per Yasan gynyba mesta 7 artimi metimai, is kuriu 6 pataikyti, ir pramestas vienas tolimas.. 2 kartus metant is arti Yasan prasizenge, vienakart ji blokavo ar sutrukde mesti is vidutinio nuotolio Gryska.. kaip matome, Yasan gynyboje nesusitvarke.. Nors metimu ir buvo ginta daugiau nei laisvu, kas rodo, kad Yasan isorine nebuvo prasta, taciau artimi metimai buvo ginami labai sunkiai, ar tik ne be vidines sis zaidejas? (cia pasitaisau, galbut cia ir bloku stoka daro itakos)..
Be to, dar toks pastebejimas, forma didesne itaka daro puolimui, o entuzaizmas gynyboms ir kovai del kamuoliu.. Ir siaip, as pats daznai losiu Motion, tai tokiu sunkiai paaiskinamu rezultatu ir man buna, kai tenka losti pries artimu taktikas.. sekmes..

Last edited by minde at 12/17/2014 7:01:10 AM

Advertisement