BuzzerBeater Forums

Srbija - II.3 > Sezona 32

Sezona 32

Set priority
Show messages by
This Post:
00
272435.26 in reply to 272435.25
Date: 8/17/2015 7:42:26 AM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
555555
Second Team:
Mad Mamba Academy
Добро нам дошао на форум (Слатко, од малине наравно, служи Папареста, од мене ти следује вода директно са "Кисеељака")...

Пошто ме је Док прогласио за инвентар ове лиге, први ћу да се захвалим на епитету "најбоља"...

Морам и ја да потврдим да су јако добри менаџери код нас, али и добри људи пошто сам имао част да упознам неколицину. Надам се да ћемо "Кад дође октобар и кише падају..." направити неко веће окупљање и да ћете ви из одељења II.1, да нам се придружите пошто је Баки још прошле сезоне причао да сте планирали нешто на ту тему...

Ај па уздравље!
;)

No guts, no glory!
From: Cone 94
This Post:
00
272435.27 in reply to 272435.26
Date: 8/18/2015 4:02:02 PM
Overall Posts Rated:
5757
Po meni na vecereasnjim mecevima vidjena su dva iznenadjenja.Svakako da sam ocekivao da ce biti uzbudljiv duel izmedju zarkova i madridjana ali nikako nisam ocekivao da ce gosti odneti pobedu.

Drugi mec,jelte moja malenkost,iskreno nisam gajio preterana ocekivanja da ce moji puleni da trijumfuju u luberinovackom ,,Cumezu" no medjutim to se ipak dogodilo ovog puta.

Sledi jos jedno gostovanje,ovog puta cemo odmeravati snage sa jednim od zapazenijih novajlija.Tezak i zanimljiv mec u najavi,prepustamo ulogu favoritrita domacinu ali se uzdamo da ce nam ova vecerasnja pobeda dati vetar u ledja i da cemo moci da ponovimo vecerasnje izdanje

This Post:
33
272435.28 in reply to 272435.27
Date: 8/19/2015 4:07:43 AM
Overall Posts Rated:
353353
Sveti Vid posle velike borbe odneo pobedu na gostovanju Besnim Cvetićima

GOMELJSKI: ISKOPRCALI SE IZ MREŽE ZONE 3-2

Ako je na papiru Sveti Vid imao jači sastav pred jučerašnji duel dva velika rivala, to se na terenu nikako nije primećivalo. Odlično postavljena taktika zone menadžera Martinenka koja je pokrivala slabe tačke spoljne odbrane i vršila pritisak na šutere gostiju doprinela je da Sveti Vid u prve tri četvrtine ima očajan procenat šuta iz igre. Prednjačili su pritom oni koji bi trebalo da budu najprecizniji. pre svih Pedro Koskarate, koji je šutirao trojke 0-8 u prvih pola sata igre. Sa druge strane, rascvetali su se u punom sjaju Živkov i Garović, te je rezultatska ravnoteža sa tendencijom prelaska na stranu domaćina probijala krupne graške znoja na licu menadžera gostiju. Rukav ručno rađenog sakoa od čuvenog krojača na londonskom Sevil Roudu do početka poslednje četvrtine bio je praktično natopljen. Tada je međutim, vrelu atmosferu "Ludog centra" počeo da hladi poput najledenijeg šampanja iz Garone, riđokosi snajperista Tomas Roland. Neuhvatljiv za stege zone, koje su kao klješta dotada stezala šuterske zglobove gostujućih vedeta, probio je led sa dve trojke i zakucavanjam posle bega koji je bio posledica brze razmene dodavanja. Razlika je porasla na 8 i do kraja se spuštala samo na 4, ali je nekako postajalo jasno da gosti ipak odmiču i da će ih sada biti teško zaustaviti. Do kraja se ušlo u klasičnu penal završnicu i trku sa satom ali je već sve bilo rešeno. Konačan rezultat od deset razlike sam za sebe slabo ocrtava sve što se na parketu dešavalo.

Možda bolju sliku daje izjava Jadrana Golika, svestranog krilnog igrača gostiju, koji je sa 16 poena, 11 skokova i 8 asistencija zamalo ostvario tripl dabl. Svuda je stizao ovaj rođeni Zadranin sinoć, pokazao je svu raskoš svog košarkaškog znanja i talenta i držao ekipu onda kada je najmanje išlo. Nakon utakmice dugo je ostao na parketu, širokog osmeha i sa toplinom u očima boje mora po kome je dobio ime, potpisujući autograme mališanima koji ga iz milošte zovu Ujka Jadran. "Prošli smo pakao. Svi dobro znamo kolkiko su Cvetići opasna ekipa, ali su nas sa zonom iznenadili tako da smo sve vreme imali neki osećaj kao da nam gori pod nogama. Uvukla se nesigurnost u svaki šut. Teško je igrati kada ti je nečija ruka stalno pred nosom, kada protivnik oko tebe zuji kao osica, prosto te sam taj vazduh od stalnih kretnji izbacuje iz balansa. Ipak nekako smo prelomili. Ovo su utakmice gde se ekipa kali. Konačno smo nakon tri lake pobede imali pravi izazov i mislim da smo uspešno odgovorili na njega".

Gomeljski je bio kratak: "Poštujem menadžera Martinenka i volim da igram protiv njega. Videlo se i večeras koliko je dobar strateg. Nije me toliko iznenadio samom postavkom već efikasnošću koju je uspeo da izvuče iz te postavke. Mislim da je na kraju ipak presudila duža klupa i naše veće iskustvo. Nastavljamo dalje, i dalje smo neporaženi i nameravamo da tako i ostane do kraja prve trećine šampionata. Moram da pohvalim mladog Pančeva, odradio je lavovski deo posla, strašan potencijal. Što se tiče Jadrana mislim da je ovo njegova najbolja utakmica dosada. Pedro i Tomas su zaduženi za koševe. Tu nema mnogo filozofije".

Sveti Vid svoje ovosezonsko takmičenje nastavlja u četvrtak kada gostuje u Birovu protiv domaćih Pacifista, drugo kolo nacionalnog kupa. Svakako da će nakon ovakvih napora Gomeljski prošarati karte i pružiti priliku za odmor prvotimcima. Utisak je da su ga zaslužili u punoj meri.

Last edited by Gomeljski at 8/19/2015 4:08:55 AM

This Post:
00
272435.29 in reply to 272435.28
Date: 8/19/2015 5:02:53 AM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
555555
Second Team:
Mad Mamba Academy
Излишно је више хвалити твоје текстове...

Свака част на победи, криво ми је што сам меч могао да пратим само на тренутке, али сам задовољан резултатом. Хвала и на похвалама за моје скромне менаџерске вештине.

Остаје жал због погрешног предвиђања тактике, али добро. Морао сам да се коцкам јер си био апсолутни фаворит пре меча. Гађао сам Push The Ball пошто си на свим позицијама јачи, а са друге стране центри су ти ван форме па је било очекивано да се не ослониш на њих и играње под кошем.

У сваком случају, саставио си шампионски тим. Имаш какве - такве резерве које су у овом случају однеле превагу и докрајчиле моју уморну прву петорку...

Јесте да би ми недостајали међусобни сусрети, али ипак се надам да ћеш отићи више одавде, доста је било.
;)

No guts, no glory!
From: JENKI
This Post:
11
272435.30 in reply to 272435.29
Date: 8/22/2015 2:28:51 PM
Overall Posts Rated:
33
Potpuno neocekivan start sezone. Nadam se da ce se nastaviti dobra igra i da cu lakse izboriti opstanak u II ligi

This Post:
00
272435.31 in reply to 272435.30
Date: 8/22/2015 9:00:42 PM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
555555
Second Team:
Mad Mamba Academy
Интересантна утакмица. Свака част на неочекиваној тактици. Плашио сам се да ћеш скроз да преокренеш, али сам успео некако да издржим нападе без првог центра.

Елем, остаје жал за непостављањем рекорда по броју скокова на једној утакмици. Тренутни рекорд је 36, а Живков је имао 34, с тим да је у последњих 6 минута направио само 1.
:(

No guts, no glory!
This Post:
00
272435.32 in reply to 272435.31
Date: 8/24/2015 6:01:39 AM
Overall Posts Rated:
5757
Moram jos jednog da pomenem ovog coveka koji me zaprepascuje svojim partijama...Whynot team...Njegovi puleni ovim mojima objasnili kako se igra kosarka.
I pored unutrasnje orijentisane odbrane njegovi centri su prolazili kroz moju odbranu kao noz kroz puter.A o odbrani da ne pricam,lagano su 11 puta poklopili ove moje i dali im hladan tus.Da u finisu nije bilo rezervi ovaj rezultat bi bio mnogo gori po mene.
Nakon ovakvog starta sezone i prasenja tri poprilicno jaka drugoligaska tima svakako su zasluzili da budu ozbiljno respektovani.

This Post:
00
272435.33 in reply to 272435.32
Date: 8/28/2015 7:31:57 PM
Overall Posts Rated:
5757
A je*iga ljudi preterasmo ga sa ovim cutanjem.Svojevremeno dok sam josh bio u cetvrtoj ligi forum je bio aktivniji nego sto je ovaj nas ovosezonski?
Cemu draz igrice ako nema zajednickih komenatara, onih pozitivnih provokacija i uopsteno komentarisanja.

Za vreme boravka u ligi III-7(gde je uzgred bilo najbolje i gde i dan danas odrzavam kontakte sa tim ,,kolegama) cak smo ne retko nas par bili na chetu za vreme utakmica,Dajte malo zivnite ovo je do sada najgora situacija u kojoj sam se ja nasao po ovom pitanju

Ajde nebitno sta hocete pisite.
Evo recimo kakav je brojcani odnos partizanovaca-zvezdasa u nasoj ligi?
Kakvi su vam ocekivanja sa partizanom(fan) ove sezone,jel mislite da dule treba da ode kako bi klub napredovao i ima li izlaza iz ove trenutne sitacije po pitanju kosarkaskog kluba kk Partizan(i stav zvezdasa je dobrodosao naravno)...
Ajde kada predjemo sa ovom temom docicemo i do mocne zvezde

da vas cujem sad ?

Last edited by Cone 94 at 8/28/2015 7:33:03 PM

From: Dock

This Post:
00
272435.34 in reply to 272435.33
Date: 8/29/2015 1:29:28 PM
Hajlenders
III.10
Overall Posts Rated:
109109
Pa si resio da bombom razdrmas forum??? :DD

This Post:
00
272435.35 in reply to 272435.25
Date: 8/29/2015 1:34:42 PM
Hajlenders
III.10
Overall Posts Rated:
109109
Hvala na lepim recima ;)

U pravi su za vezivanje za igrace, ali sta ces kad mi je trening vec par sezona najvece zadovoljstvo u igri

Liga jeste jaka i prosla su vremene kada se moglo lagano prosetati kroz drugu ligu
Moja najveca zamerka je sto je novac visestruko vazniji od taktike a za velike uspehe treba mnogo novca

Message deleted
Advertisement