BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 - Sezona 35

U21 - Sezona 35

Set priority
Show messages by
From: Lale

This Post:
00
279969.26 in reply to 279969.25
Date: 8/16/2016 10:15:11 AM
Overall Posts Rated:
136136
Hvala.

Bilo je previse nacina da izgubimo i ovu bronzu pa sam isao na siguricu :) Na kraju se sve lepo zavrsilo i Srbija je zaradila jos jednu medalju! Ovo je cetvrta pod mojom komandom pa se nadam da sam zasluzio penziju, te da ce se neko kandidovati :) Ja obecavam da cu pomoci koliko god budem mogao.

P.s.ako se niko ne kandiduje, cuo sam da ce se kandidovati jedan Italijan i to nikako nije dobra varijanta.

From: Oziris

To: Lale
This Post:
11
279969.27 in reply to 279969.26
Date: 8/16/2016 2:19:33 PM
Overall Posts Rated:
356356
Čestitam na još jednoj medalji, odličan rezultat. Sigurica je i bila najbolja opcija. Kao što reče Alavi, "Bolje bronza u ruci nego srebro na grani". :D

P.S. Pošto je pokrenuto pitanje kandidature za selektora želeo bih da istaknem svoju želju da preuzmem posao od Laleta. Imam želju već neko vreme tako da je možda dobro da Lale dobije zasluženi odmor. :) Nekoliko proteklih sezona pomažem što se tiče skautinga i treninga reprezentativaca, tako da taj deo poznajem dobro i neće biti problema, ali bih svakako voleo da Lale bude tu makar kao savetnik.
Naglasio bih i to da, ako neko iskusniji od mene želi da se kandiduje nije problem da povučem svoju kandidaturu. Jedino mi je neprihvatljivo da se niko ne kandiduje i Italijan postane selektor. :P

From: Lale

This Post:
00
279969.28 in reply to 279969.27
Date: 8/19/2016 8:56:02 AM
Overall Posts Rated:
136136
Ja podrzavam tvoju kandidaturu, osim u slucaju da se kandiduje neko tipa Ivko, LeB, ili vec neka legenda nase zajednice. Samo u tom slucaju menjam odluku.

Ja sam voljan da pomognem savetima, a i preuzeo bih nove centre jer uvek tu kuburimo. I pokusacu da napravim jednog vrsnog centra i sam, ukoliko izadje nesto valjano sa drafta i nadje se neko voljan da proda.