BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
285376.26 in reply to 285376.24
Date: 3/18/2017 1:22:43 PM
Overall Posts Rated:
356356
Kratka je kampanja.. Mora svaki dan spot. :) :) :)

From: whynot16

This Post:
00
285376.27 in reply to 285376.24
Date: 3/18/2017 1:25:38 PM
Overall Posts Rated:
1111
Upravo zbog tih poraza i loših rezultata imam silnu želju da ispravim greške, a silnu želju za drugu ligu nisam nikad imao i ne znam kako možeš da tvrdiš tako nešto. :) Nisam nikada imao najskuplju ekipu. Prošle možda jesam, ali nisam pratio. Mada mislim da nisam. U vrhu sam po platama, jer imam dosta treniranih igrača koje sam spremao za mladu ili ih spremam još uvek. Moja prva petorka je veoma skromna i pravi se isključivo za plasman preko 5. mesta. Za sada nemam ambicija da idem u viši rang, jer smatram da se u trećoj lako treniraju igrači, a opet ima kao nekog suparništva, a ne kao u četvrtoj sa botovima. Tako da si ovo omašio.

Aha, ukapirao sam. Ti nisi ni želeo u drugu. Nego kako ide trening ovih junoša 35+
(26700788)
(26320107)
Jesu li napredovali koji skil? Mislim, ja nemam igrača sa platom od 80000, valjda mi u drugoj ligi nije potreban, pa ne znam, možda oni napreduju do pedesete.
Tvoj igrač je pretposlednja generacija koju je Lale dočekao sa drafta, tako da ja sa tim nemam veze. Zašto ga nije ubacio na spisak ne znam, . Tako da svakako ne može biti u reprezentaciji. A mogao si i da pustiš poruku i da javiš da imaš igrača za trening. :)

Da, čini mi se da sam čuo negde izgovor da su krivi oni koji su vodili pre tebe. Pa eto, nisi ti kriv što ti je promakao igrač u drugoj ligi potencijala 8 sa 86 skilova.

a vidim da nije nešto ni istreniran

Tako kaži, najzad sam shvatio. Ti imaš čarobnu kuglu u koju si gledao, pa si video Jarićeve skilove.

Što se svađa tiče i nepoštovanja.. I tu si malo omašio... Ali to je tema na koju se ne bih vraćao.

Možda Dumbarajko može nešto da kaže na ovu temu.

I evo javno pozivam sve da se kandiduju za selektora mlade reprezentacije na kraju ovog mog mučenog mandata. Kako Krmelj reče biti selektor je prestiž i stvarno mi je drago zbog ovog iskustva, ali sigurno nije vredno zbog ovakvih situacija i sretanja svakakvih ljudi i sreća što je ovo igrica, pa nemam nameru da se nerviram.

Ali dobro. Najbitnije je da si čovek od reči.

This Post:
00
285376.28 in reply to 285376.27
Date: 3/18/2017 1:55:16 PM
Overall Posts Rated:
590590
Drugari, skroz mi se dopada entuzijazam koji vidim na forumu mlade taman mi treba neko za skauta za A reprezentaciju posto se svi javljaju da napisu po koju rec, ali niko da se javi da preuzme jednu generaciju

From: krmelj

This Post:
00
285376.29 in reply to 285376.25
Date: 3/18/2017 2:03:46 PM
Kurajberi
II.4
Overall Posts Rated:
611611
Second Team:
Trbonje
Kao što rekoh tvom bratu za taj program nisam znao. Koristio sam drugi koji je nešto drugačiji.

Što se stručnog štaba tiče... Ne mogu na silu nekog da dovedem. Ili hoće ili neće, a u ovom slučaju neće. Ja sam upućivao pozive, slao sam nekim ljudima i poruke, ali nije niko hteo. Nije mi teško da pratim sve, jer tako moram. I ja sam kao skaut slao svima pojedinačne poruke, ali sada je to nemoguće jednostavno. Mada ja tu standardnu poruku pošaljem čisto zbog broja igrača, a sa menadžerima koji imaju bolje igrače uglavnom vodim konverzaciju tokom čitave sezone. A koliko kvalitetno radim sa velikim brojem igrača videće se kada generacija koja sada ima 19 godina zaigra za mladu. To je generacija koju sam uz Andrinu pomoć vodio sam i biće najbolja u proteklih 5 sezona, a i više.

Jbg, nema ideje, talenta, kreacije, nema za koga da se glasa... Ničeg nema.. Pozitivnije malo gledaj.

Moras sam da motivises da ti se ljudi jave za skautovanje. Smisli kako. Nisu se utrkivali ni kad sam ja bio selektor pa sam morao da smislim nacine i govore motivacije i 5-6 njih se odmah javilo u BB-inbox.

From: Oziris

This Post:
00
285376.30 in reply to 285376.27
Date: 3/18/2017 2:07:58 PM
Overall Posts Rated:
356356
Tog Italijana od 80k sam juče doveo i verovatno ću ga preprodati samo, a Poljak nije ništa posebno. Solidan centar za treću ligu. :) Nisu napredovali, ali hvala što brineš. Napredovali su lepo Banašević, Đuričić, Jovičić i do pre neki dan Bošić, kao i Subotić do pre neku sezonu. :)

Za tvog igrača sam samo rekao da nisam ja radio draft i nisam nikog okrivio što nije bio dovoljno kvalitetan da se nađe tada na spisku, a nije ni sada dovoljno kvalitetan da bih ga ubacio.

Dumbarajko je rekao svoje na tu temu. :)

I eto čoveče boldovao si, citirao i opet nisi dobro pročitao. :D Da li tu piše "Neću se ponovo kandidovati"? :) M?
I jesam čovek od reči i to ću pokazati baš tako kao što tu piše. Neću se nervirati zbog igrice. :) Stvarno nemam nameru. Ako hoćete da glasate za mene uradite tako, ako nećete nemojte i glasajte protiv mene. Jednostavno je. Svi koji glasaju dobiće moje veliko hvala, a ko ne glasa nikom ništa, ne zameram... Ja pre svega igram igricu. Da li iko može da mi uskrati da je igram kako ja hoću? Neki od vas previše ozbiljno i lično sve ovo shvataju. Jedan me poredi sa premijerom, drugi me vređa sočno, itd... Ali dobro. Moja greška je što sam se upustio uopšte u rasprave.

Živi mi svi bili.. Čujemo se nakon izbora ili možda ipak ne.

From: whynot16

This Post:
00
285376.31 in reply to 285376.30
Date: 3/18/2017 2:42:25 PM
Overall Posts Rated:
1111
Sad možeš da spinuješ do mile volje, činjenica je da si tvrdio da se nećeš kandidovati. Što se tiče Jarića u pravu si, nije za mladu, jer ga nisam ni pravio za mladu već, za sebe. Da me je neko od skauta kontaktirao lako bi se dogovorili o treningu i imao bi kvalitetno drvo sa unutrašnjim skilovima 14+.
A lično nemoj ti da shvataš. To što sam ja empirijski dokazao da ti nisi kompetentan da vodiš mladu reprezentaciju, ne znači da imam nešto protiv tebe lično. Ja ti želim da napreduješ u menadžerskom poslu, prvo kao skaut mlade, a jednog dana i kao pristojan trener.

This Post:
22
285376.33 in reply to 285376.32
Date: 3/18/2017 4:15:45 PM
Smena generacija. Ali ne na parketu nego na klupi, pored terena.
Tri anonimusa kandidati za selektora. Kvalitetni i uspesni menadzeri sa znanjem napistaju igricu ili se smoreni sele u nize rangove.
Zasto?
Moja podrska ide Vasketu. Toma je imao svoju priliku, i slep bi video da je nije uopste iskoristio, ne znam zasto bi on dobio drugu sansu, a neki ni prvu.
Vaske i Beli za precednika, mislim selektora. :*

This Post:
00
285376.34 in reply to 285376.33
Date: 3/18/2017 9:37:17 PM
Pobesnele Krave
III.7
Overall Posts Rated:
4444
Hahahahahahahaha.. aj da ne sirim pricu o politici, ali poredjenje sa Belim nije mala stvar! Ljubi cika :D

This Post:
11
285376.35 in reply to 285376.34
Date: 3/19/2017 4:18:55 AM
Samo jako. :D