Pozdravljeni, danes smo z zmago proti Estonji končali sezono naše članske reprezentance. Šlo je za tesno zmago, tekma nam ni pomenila nič, tako kot vse zadnje prijateljske tekme, a sem vseeno zadovoljen z vsako zmago, ki jo dosežemo. Čeprav smo imeli na vseh prijateljskih obračunih razpoloženje 1-2 smo dobili 3 od 4 tekem, in daleč od tega da bi igrali s kakšnimi eksoti. Južna afrika je edina ki ni imela veliko možnosti proti nam kljub našemu nizkemu razpoloženju. Filipinci so nas premagali izključno na račun razpoloženja ki so ga imeli na visokem nivoju, za ostale reprezentance pa nevem kakšnega so imele, zagotovo pa težko nižjega kot mi :) Sezono smo končali z razmerjem zmag in porazov 10:4, kar je najslabši izkupiček od kar sem selektor članske reprezentance. Če gre ob takšnem razmerju za najslabšo sezono pod mojim vodstvom, potem se lahko zavedamo, da še zdaleč nismo slabi, da smo dosegli odlične rezultate prejšnje sezone in da vsekakor naša reprezentanca ne bo kar tako padla v povprečje, pa čeprav so obetajo precej hudi časi. Kaj več o tem pa čez nekaj dni ob ponovnih volitvah za selektorja članske reprezentance. Predobro poznam naše reprezentante, in seznanjem sem z vsemi potencialnimi kandidati za prihodnost članske reprezentance, nekatere že nestrpno čakam, da se bodo lahko pridružili naši reprezentanci, saj bodo to prvi igralci pri katerih sem več sezon sodeloval in spremljal njihov razvoj. Tako da, kaj druga kot vnovična kandidatura za selektorja mi ne pride sploh na misel. Seveda pa pozivam tiste, katere se počutijo sposobne voditi slo reprezentanco, in pri katerih nimam podpore, da oddajo svojo kandidaturo. Konkurenca je dobrodošla, volitve so s tem zanimivejše in mnenja štejejo.
Lp