ja już w drugiej lidze bywałem, ale z racji tego ze nie mogłem postępu zrobić spadałem do 4/3 ligi aby trenować i robić, kasę plan był taki ze uzbierać 20 mln i ruszyć na PLK bo przecież o to chodzi a nie o drugą lige, tylko na TL-u sie tak ceny zmieniły ze okazało się iż te 20 mln to i ta za mało może być :P
wiadomo że każdy by chciał zbilansowanych graczy ale takich to sobie można co najwyżej samemu wytrenować albo podrasować, prawda jest taka ze albo bierzemy się za wytrenowanie do składu 2-3 graczy i do tego kupujemy to co da sie z TL-u według nas ...albo ciężko będzie zadowolić sie kupowanym bo zawsze coś im będzie brakować.
Ja jeszcze nie wiem kiedy ale ruszam z treningiem 2 sezonów pozycje obwodowe dla PG (kupiony lepszy) i SF całkowicie robiony przeze mnie po tych pierwszych 2 góra 3 sezonach sF pójdzie do treningu dołu i przy okacji jakiego pf/C sie zrobi czyli samemu w ten sposób obsadzę pozycje 1/3/5 resztę dokupię jak będzie co :P ale to za 5-6 sezonów,szkoda tylko ze nie ma już tak dużego zainteresowania gra bo BB jest naprawdę super
pozdro